Trokán Péter hamarosan nagypapa lesz

2017. március 22. 18:24

Nyáron érkezik Trokán Péter első unokája, akit nagyon vár az egész család. A színész a Borsnak adott interjút.

2017. március 22. 18:24
Trokán Péterrel madarat lehetne fogatni, már most készül a nagypapalétre, komoly tervei vannak a „kiskrapekkal” – ahogy ő hívja nyáron érkező első unokáját.
 
– A bátyámnak, aki csak másfél évvel idősebb nálam, szintén két lánya van, viszont már négy unokája. Hosszú évek óta irigyeltem, persze az én lányaimnak, Annának és Nórának ezt nem mondtam. A bátyámnál három lány- és egy fiúunoka van. Kész téboly ez a nőuralom a családban! Most úgy néz ki, hogy fiúunokám lesz, így egy kicsit sikerül javítani az arányokon, de jeleztem már a lányoknak, hogy azért még így sem jön ki egy focicsapat, tessék igyekezni! – mesélte a Borsnak Trokán Péter.
 
A színművész úgy érzi, apának is jó lenni, de azért mégiscsak nagypapának lesz az igazi.
 
– Eddig is azt mondtam, hogy bár rengeteg szeretetet kaptam az életben a közönségtől és a kollégáktól is, a legbiztosabb és legtisztább öröm a lányaimtól érkezett. Alig várom, hogy megtudjam végre, mennyi szeretetet adhat egy nagypapának ez a kiskrapek. 
 
Trokán Péter már türelmetlenül várja a nyarat. Nemcsak azért, mert a kisfiú akkor fog megszületni, hanem azért is, mert érkezésével végre sikerül a lányát, Trokán Annát és a párját is lecsábítania a balatoni nyaralójába.
 

– Teljesen véletlen, hogy Anna párja, Károly szüleinek az enyémtől alig ötszáz méterre van nyaralójuk a Balatonon. Én májustól októberig ott lakom, viszont még így sem mindig sikerült lecsalni a lányokat, mert mindig rohannak, sokat dolgoznak. Most viszont Anna legalább kénytelen lesz lenyugodni egy kicsit, mi pedig egész nyáron unokázhatunk a másik nagyszülőkkel – magyarázta a lapnak a színész. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johnnycrunch
2017. március 23. 12:05
Viheti az unokákat Déneshez az erdőbe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik