Christopher West: Isten, Szex & az Élet Értelme

2017. április 27. 12:38

Az Európai Regionális Szervezet (ERGO) meghívására Christopher West, a test teológiájának világhírű szakértője Budapestre érkezik, melynek keretében 2017. május 18-án 17 órai kezdettel előadást tart a Jégpalotában.

2017. április 27. 12:38

A népszerű szerző első alkalommal látogat hazánkba, hogy Szent II. János Pál testről szóló elmélkedései nyomán megismertesse velünk az egyház forradalmi tanítását a szexualitásról. Előadása azt az örök, de elfeledett tanítást tárja fel, mely szerint testünk és lelkünk legmélyebb vágyai a végtelenhez, Istenhez vezetnek minket.

„Tudd meg, miért érzel szüntelen vágyakozást valami többre!
Ismerd meg, mit tanít a tested Istenről!
Fedezd fel, amit a szíved mélyén mindig is tudtál: boldogságra vagyunk teremtve.”



Az esemény támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Polgári Magyarországért Alapítvány, míg együttműködő partnerei az Eventgroup Hungary, Pálferi, Teljes Életért Közhasznú Alapítvány.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  Az eseményről bővebb információ itt olvasható.
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik