Unokaöccsével gyereknapozott Kunhalmi Ágnes

2017. május 28. 11:57

„Járni még nem, de már repülni tud a kis Boti” – osztotta meg Facebookon gyereknap alkalmából közös képét unokaöccsével Kunhalmi Ágnes.

2017. május 28. 11:57

A szocialista politikus előző évben, unokaöccse születésekor nyilatkozott a Borsnak: „Botond még csak két napja volt otthon, de már a karomban tarthattam. Közben énekelgettem neki, és azt hittem, elaludt, de mikor abbahagytam, rögtön kinyitotta a szemét. Ezt játszottuk sokáig.”

Elárulta azt is, hogy több gyermeket is szeretne, de egyelőre még nem tervez babát. 

„Mi ketten nőttünk fel az öcsémmel, ami nagyon jó dolog, szóval mindenképpen több gyereket szeretnék”

– nyilatkozta Kunhalmi, aki arról is beszélt, hogy a nőknek nálunk különösen nehéz a gyerekvállalás, mert a munkáltatók sokszor emiatt nem vesznek valakit fel egy állásra. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gomeli1213
2023. január 18. 20:40
Melyik auchanban árultak használt hűtőt? Ja, és az átlagjövedelem nem volt felső kulcsos. Mégiscsak hazudsz. Ettől még nyomoroghattal persze. Mert ennyi ésszel te sosem kerülhettel a felső jövedelmi kategóriába.
yanoo
2023. január 18. 20:40
Minden kormány erre játszik.Mindegyik kedvez egy bizonyos társadalmi rétegnek.Az MSZP is, Szdsz is, nem is értem,hogy ez miért jelent neked problémát.Az MSZP a lumpen, proli rétegekre gyúr.Fizessenek a gazdagok, azt majd odaadjuk a szegényeknek.Elvileg, ugye ez négymillió embert érint, ebből szavazó kb. 1, 6 millió...A fidesz a középosztályra gyúr, nekik kedvez.Én ebbe pont beleesem, jó nekem.Bár, egyébként is szimpatikusabb a produktívabb rétegeknek kedvezni, de ez az én véleményem.Az SZDSZ az külön világ, ők a szűken vett elitnek kedveztek, , a nyugati multiknak, stb...ezért is vált ellenszenvessé szinte minden társadalmi rétegnek.Ilyen a politika.
gomeli1213
2023. január 18. 20:40
Azért itt van egy ici-pici probléma. Sávos adózás volt, és minden úgy számítodott, hogy csak a sávhatarok feletti rész adózott emelt kulccsal. Nem az egész jövedelem. Ne csúsztass!
yanoo
2023. január 18. 20:39
Auchan áruházban, te hülye.Nem bankban veszem a hűtőt, te ott szoktad? Az átlagjövedelem , ahogy fentebb írták, 36 %-ot adózott. Hazugozol itt, b+, mint egy cigány, közben olyan fasságokat írsz.Igazi baloldali vagy.Ne haragudj, nem személyeskedem, de kiakasztassz ezekkel a hazudozásokkal, hogy milyen fasza kis adórendszer volt, miközben szinte nyomorogtunk.Itt egyedül te hazudsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik