Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT 2017-es Biztonságosabb Internet Nap | Mandiner.család
2017-es Biztonságosabb Internet Nap
Pályázat kezdete: 2016. december 30. 00:00 -tól 2017. január 20. 00:00-ig

A verseny célja, hogy a fiatalokat, „digitális bennszülötteket” motiválja médiatartalmak előállítására a biztonságos internet témájában, és ezáltal felhívja a figyelmet az internetben rejlő számtalan lehetőségre. A fotópályázat kiemelt figyelmet fordít a saját fejlesztésű, ’Lájkvadász’ nevű társasjátékára, hogy megtudja, kik és hogyan használják, és ez hogyan segíti a játékosokat a valós és a virtuális tér közötti helyes egyensúly megtalálásában.

Te magad légy a változás: Együtt egy jobb internetért

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2017-es Biztonságosabb Internet Nap alkalmából versenyt hirdet hazai általános iskolások, középiskolások és felsőoktatásban résztvevők számára, plakát vagy fotó készítésére. A verseny célja, hogy a fiatalokat, “digitális bennszülötteket” motiválja médiatartalmak előállítására a biztonságos internet témájában, és ezáltal felhívja a figyelmet az internetben rejlő számtalan lehetőségre. Fotópályázatunkban kiemelt figyelmet fordítunk saját fejlesztésű, ‘Lájkvadász’ nevű társasjátékunkra, hogy megtudjuk, kik és hogyan használják, és ez hogyan segíti a játékosokat a valós és a virtuális tér közötti helyes egyensúly megtalálásában.

A társasjátékról a http://www.saferinternet.hu weboldalon tájékozódhatnak. A plakátkészítő verseny célja, hogy rávilágítson, hogyan használják a gyerekek és a fiatalok a szociális és multimédiás ikonokat. A pályamunkák elkészítésekor fontos szem előtt tartani, hogy az alkotásokat később felvilágosító, figyelemfelkeltő céllal szeretnénk terjeszteni!

Kik jelentkezhetnek?

1. Általános iskola alsó- és felső tagozatos tanulói (1 -8. évfolyam) 2. Középiskolai tanulók (9-12. évfolyam) 3. Egyetemi és Főiskolai hallgatók

Mivel lehet pályázni? Két kategóriában várjuk az alkotásokat. 1. Fotó 2. Plakát

Beküldési határidő: 2017. január 20., éjfél

A bejegyzés trackback címe: http://csalad.mandiner.hu/trackback/27586

Partnereink: