Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Csoda Doki | Mandiner.család
Csoda Doki
Pályázat kezdete: 2017. február 4. 00:00 -tól 2017. február 28. 00:00-ig

A tervezettnél egy hónappal tovább, azaz 2017. február 28-ig fogadják a szervezők azokat az alkotásokat, amelyeken az 5-12 éves korosztályba tartozó gyermekek kedvenc doktor nénijükkel, doktor bácsijukkal kapcsolatos legkedvesebb történeteiket mutatják be. A HáziPatika.com támogatásával 2016 őszén meghirdetett nemes versengésre már eddig is több száz, gyermeki háláról és szeretetről tanúskodó pályamű érkezett, ugyanakkor a nevezési határidő közeledtével a hosszabbításra napról-napra egyre több szülő és oktatási intézmény kérte a szervezőket.

Pályázati felhívás

Keresik a világ legcsodálatosabb gyermekorvosait! 

Ha úgy érzed, a Te doktor nénid/doktor bácsid pontosan ilyen, akkor itt az idő, hogy ezt másoknak is megmutasd: rajzolj, pályázz és nyerj!

Amennyiben elmúltál már 5 éves, de nem vagy még 12-nél idősebb (azaz nem töltötted még be a tizenhármat), Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami a doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos.

Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved. (Más méretben készült alkotásokat nem tudunk befogadni!)

Ha van esetleg olyan konkrét történeted a doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet a rajz mellett szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legcsodálatosabb gyermekorvosa, ne habozz, írd meg nekünk azt is és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy nagyon büszke rá!

Amikor a rajzodat a jelentkezési lappal együtt postára adod, kérjük, a fotót a rajzpalyazat@csodadoki.hu címre saját neved és a megrajzolt orvos nevének feltüntetésével küldd el nekünk!

Alkotásokat, a nevezési lapot és az adatkezelési nyilatkozatot egy A4-es borítékba téve, postai úton az alábbi címre várják:

SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 405.

Kérik, a borítékra feltétlenül ráírni rá a következő jeligét: 

Csodadoki Rajzpályázat 2016

A postán beküldött pályaművek feladási határideje: 

2017. február 28., 24.00 óra

Értékelés és díjazás

A beérkező alkotásokat a szakmai zsűri és a nagyközönség - a nevezési időszak lezártát követően - a következő három korcsoportban fogja értékelni: 5-6 éves, 7-9 éves, és 10-12 éves. Az egyes korosztályok legjobbjai idén is értékes nyereményben részesülnek.

A nagyközönség részvételével zajló internetes közönségszavazásra várhatóan 2017. február 10-24. között kerül sor. Az egyes korcsoportokban legtöbb voksot kapó rajzok alkotói a pályázat közönségdíját érdemlik ki. A pályázat szakmai zsűrije a beérkezett alkotásokat a közönségszavazástól függetlenül, azzal párhuzamosan értékeli és saját rangsort állít fel. Ennek eredményeként mindhárom korcsoportban dobogósokat és nyertest hirdet. Az ünnepélyes eredményhirdetés időpontját a pályázat weboldalán teszik közzé.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ itt található!

 
A bejegyzés trackback címe: http://csalad.mandiner.hu/trackback/28271

Partnereink: