Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Aranyvackor gyerekirodalmi és illusztrációs pályázat | Mandiner.család
Aranyvackor gyerekirodalmi és illusztrációs pályázat
Pályázat kezdete: 2017. március 1. 00:00 -tól 2017. április 18. 23:59-ig

A Pozsonyi Pagony kiadó pályázatának célja tehetséges írók és illusztrátorok felkutatása. A pályázat témája a barátság, képeskönyv, mese vagy ifjúsági regény kategóriában várják a műveket 2017. március 1. és április 18. között, word vagy pdf. formátumban az aranyvackor.pagony.hu oldalon.

A Pozsonyi Pagony Kiadó szervezésében új lehetőségekkel, megújult formában indul ismét az Aranyvackor gyerekkönyves pályázat,  melynek célja olyan tehetséges írók és illusztrátorok felkutatása vagy a gyerekirodalomban való bemutatása, akiknek a munkáiból mind képileg, mind tartalmilag igényes gyerekkönyv készíthető. A beérkezett pályaművek legjobbjait minden gyerekkönyvkiadó szemlézi, így a pályázat összeköti az alkotókat a kiadókkal.

A pályázat időben két részre oszlik: először lezajlik a szövegek fogadása és zsűrizése, majd a pályázó illusztrátorok a továbbjutott, és az oldalra feltöltött mesék közül választanak, és ahhoz készítenek képeket. 

TÉMA: A BARÁTSÁG
Kategóriák:

1.Képeskönyv 2-5 éveseknek
Írók: a szöveg hossza max. 2500 leütés szóközzel, 20 képre osztva.
Illusztrátorok: 3 szabadon választott oldalpár, a szöveg helye és tipográfiája szabadon változtatható.

2. Rövid mese, vagy meseregény egy fejezete 3-8 éveseknek
Írók: a szöveg hossza max. 6000 leütés szóközzel.
Illusztrátorok: 3 illusztráció.

3. Ifjúsági regény egy fejezete 9-12 vagy 12+ éveseknek
Írók: a szöveg hossza max. 10.000  leütés szóközzel
Illusztrátorok: 3 illusztráció, az egyik a borító is lehet.

A PÁLYÁZAT SZAKASZAI:
Regisztráció: március 1-től
Szövegek fogadása: március 1-től április 18-ig.
Zsűrizés: április  19-től május 31-ig.

Továbbjutó szövegek közzététele: május 31.

Illusztrációk fogadása: június 1-től július 31.-ig

Az írásműveket (elsősorban prózai szövegeket várnak) és az illusztrációkat regisztrálás után wordben, illetve nagy felbontású PDF formátumban lehet felölteni az aranyvackor.pagony.hu oldalra. A szövegek beküldésével a szerzők hozzájárulnak ahhoz, hogy pozitív elbírálás esetén a művüket a második fordulóban a pályázó illusztrátorok és a különdíjakat osztó könyvkiadók rendelkezésére bocsássák. Íróktól és illusztrátoroktól egyaránt még nem publikált pályaműveket fogadunk csak el.

NEVEZÉSI DÍJ: 5000 Ft , melyet a Pozsonyi Pagony Kft.  10102237-02877800-03004009 számlájára kell utalni. A nevezési díj befizetését nem kell külön igazolni. FONTOS: az utalás megjegyzés rovatába feltétlenül bele kell írni azt az email címet, amit a regisztrálásnál adtak meg.

A bejegyzés trackback címe: http://csalad.mandiner.hu/trackback/28399

Partnereink: