Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Libri irodalmi díj és Libri irodalmi közönségdíj | Mandiner.család
Libri irodalmi díj és Libri irodalmi közönségdíj
Pályázat kezdete: 2017. március 8. 00:00 -tól 2017. április 30. 00:00-ig

Idén 35 kiadó 132 könyve került fel a Libri irodalmi díj listájára - a könyvek magyar szerző által magyar nyelven írt szép- vagy tényirodalmi alkotások, 2016-ban jelentek meg először, és minden tekintetben megfelelnek a Libri irodalmi díjak szellemiségének.

10 olyan könyv szerepel a Libri irodalmi díjak döntős listáján, melyek mindegyike méltó lehet arra, hogy elnyerje a szakmai vagy a közönségdíjat. Adja le szavazatát kedvencére, mutassa meg Ön is: az olvasás és az olvasók véleménye egyaránt fontos! A szavazók között a szavazás lezárta után 100 ajándék könyvcsomagot sorsolnak ki, melyek a 10 döntős könyvből állnak össze. 
Döntsük el közösen, melyik könyv nyerje el 2017-ben a Libri irodalmi közönségdíjat! 
 

Szavazni kedvencére 2017. március 8. és április 30. között lehet.  

A hosszú listából 2017 februárjának folyamán 88 neves közéleti személyiség szavazta meg a döntős 10 alkotást, olyan módon, hogy kiválasztottak 5-5 könyvet, melyek mindegyikének jó szívvel ítélnék oda a rangos díjat. Az így kialakult lista 10 vezető könyvéből szavazhat egyre, melynek szívesen ítélné oda a Libri irodalmi közönségdíjat, és a díjjal járó 1 milló forintos jutalmat és 25 millió forintos médiatámogatást. 

Szintén ebből a 10 könyvből fogja a Libri irodalmi díjak szakmai zsűrije kiválasztani azt az egyet, mely 2017-ben a Libri irodalmi díj győztese lesz, mely - akárcsak a Libri irodalmi közönségdíj - a nívós szakmai elismerésen túl 1 millió forintos jutalmat és 25 millió forintos médiatámogatást nyer el. 

Ennek a programnak részeként 2016-ban első alkalommal adták át a Libri irodalmi díját és a Libri irodalmi közönségdíjat.

A bejegyzés trackback címe: http://csalad.mandiner.hu/trackback/29089

Partnereink: