Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Address magyarorszag failed to geocoded. Received status OVER_QUERY_LIMIT Családháló díj: keressük 2016 legjobbjait! | Mandiner.család
Családháló díj: keressük 2016 legjobbjait!
Pályázat kezdete: 2017. március 31. 00:00 -tól 2017. április 24. 23:59-ig

Ha tavasz, akkor Családháló díj! Ötödik alkalommal keresik többek között az ország legjobb szülészetét, bölcsődéjét, óvodáját, családi napközijét, óvónőjét, védőnőjét és gyermekorvosát! - hívja fel a figyelmet a Családháló.

A Családháló díj és a Családháló

A 2011 tavaszán indult Családháló.hu egyszerre online családi magazin és közösség. Céljuk, hogy munkájukkal a fiatal családokat támogassák, ösztönözzék a gyermekek vállalását. Honlapuk a családok lehetőségeiről, nehézségeiről, örömeiről szól. Informálni, egyben szórakoztatni is kívánják a napi több ezer olvasót és közel 20.000 követőt a közösségi médiában.

A Családháló díjat 2013-ban alapították. Céljuk ezzel az, hogy nyilvános elismerésben részesítsenek olyan embereket, intézményeket, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért. A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezésre kerülő díjátadó rendezvényen.

2017-ben az alábbi díjakat hirdetik meg intézményi és egyéni kategóriákban.

Intézményi kategóriák:

2016 szülészete
2016 bölcsődéje
2016 óvodája
2016 családi napközije
2016 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Egyéni kategóriák:

2016 bölcsődei kisgyermeknevelője
2016 óvónője
2016 kórházi gyermekorvosa
2016 kórházi gyermekápolója
2016 házi gyermekorvosa
2016 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)
2016 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

A Családháló díj első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy meghatározott internetes felületen.

A jelöléseket a mai naptól egészen 2017. április 24. 23:59 óráig várják.

A díjakat a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogják átadni Budapesten. Az eseményre a jelölteket, a díjazottakat, valamint családjaikat és a Családháló.hu olvasóit várják.

A díjátadón a kategóriák győztesei az elismerés mellé könyvcsomagot kapnak; de a jelöltek sem távoznak üres kézzel: ők megkapják a Családháló emléklapját, melyen szerepel, hogy felterjesztették a 2016. évi Családháló díjra.

A bejegyzés trackback címe: http://csalad.mandiner.hu/trackback/29567

Partnereink: