<![CDATA[csalad.mandiner.hu]]> http://csalad.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Gyarmati Orsolya: „Elkezdtem sírni és nem tudtam abbahagyni…”]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ingyenes lesz az első nyelvvizsga 35 éves kor alatt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ewan McGregor alakíthatja Róbert Gidát]]> Ewan McGregorral tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Játszóterező gyerekek miatt akadtak ki egy győri lakótelepen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hét koraszülött mentőautó kapott nyári gumikat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kiterjesztik az anyasági támogatásra jogosultak körét a külföldön született gyermekekre]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idén is keresi a családbarát vállalatokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom]]> A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is arra biztatja a versenyszféra vállalatait, vegyenek részt pályázatukon, legyenek Az Év Családbarát Vállalata 2017 díj nyertesei, vagy a Családbarát Vállalat 2017 cím birtokosai. A mozgalom a kitüntetéseket olyan cégeknek adományozza, amelyek a munka és a magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, megkönnyítve ezzel a gyermekvállalást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bokor-Nyiredy Kinga (Mandiner.család): „Nekem senki ne mondja meg, mi a baj a házasságommal!”]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Farkas Melinda (MNO): Fiatalabb anyák, kevesebb abortusz]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jótékonysági koncert lesz akadálymentes autista ellátóközpontért]]> [...] Bővebben!
]]>