<![CDATA[csalad.mandiner.hu]]> http://csalad.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Valahovits Szilvia (Mandiner.család): „Minden nő szeretne legalább egyszer igazi hercegnő lenni!”]]> 2017-ben immár a negyedik alkalommal hirdették meg a Miss Spinner International – „Ahol Te vagy a középpontban” szépségversenyt kereskesszékes hölgyek részére. Beszámoló egy különleges, nem mindennapi kerekesszékes szépségverseny titkairól, korábbi évek tapasztalatairól, élmények a felkészítő táborból, ahol hercegnők születnek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Megnyílt a Gyermek Neuropathia Centrum Budapesten]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Február 22: a bűncselekmények áldozatainak napja]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tudatos Szülő, Tiszta Gyermek – Drogprevenció Újbudán]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nevezd be a gyereked gasztro-bátorságpróbára!]]> A hétvégén, február 24-26. között kerül megrendezésre a legismertebb hazai food truck-ok kiállítása, a Food Truck Rally.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Családi koszt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Potocki Ágnes (Mandiner.család): Iskolával kapcsolatos fogalmak – 1. rész]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szívbeteg gyermekek is élsportolóvá válhatnak ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezek a mai fiatalok! 2. rész: Jövőtervezés]]> „Az ifjúság nem idővel mérhető életszakasz, hanem egy állapot” – írja Márai Sándor az Egy polgár vallomásai című regényében. Állapotot rögzít a közelmúltban publikált Magyar Ifjúság Kutatás 2016 című kiadvány is: pillanatképet a fiatalok mindennapjairól, gondolkodásáról, terveiről. A Család.hu sorozatban mutatja be az ötödik magyarországi nagymintás ifjúságkutatás eredményeit. Második rész.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hamarosan elérhetőek az új tehetséggondozási pályázatok]]> [...] Bővebben!
]]>