<![CDATA[csalad.mandiner.hu]]> http://csalad.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Egész évben ingyen mehetnek állatkertbe az állami gondozott fővárosi gyerekek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kulcs a félelmek legyőzéséhez – Kiss Márton rendező a Mandiner.családnak]]> Újabb bemutatóra készül a Kolibri Színház: Kiss Márton vendégrendező Guus Kuijer 1951-ben játszódó, Minden dolgok könyve című művéből készült szövegkönyvet fordította le és rendezte meg. Három férfi színésszel játszatja el az összes szerepet, a 9 éves főszereplőtől és családjától kezdve a kutyáján át a szomszéd néniig. A miértekről a rendezőt kérdeztük próba közben. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A szeretet szeretetre ösztönöz – Gary Chapman Magyarországon!]]> Magyarországra érkezett Gary Chapman, a világszinten elismert párkapcsolat szakértő, az 5 szeretetnyelv pszichológiai fogalom és könyvsorozat megalkotója, akinek munkássága milliók házasságára volt hatással. A szerző a New York Times Best Sellers-lista élvonalában lévő kötet megjelenésének 25 éves évfordulóján a héten Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Budapesten is teltházas előadásokat tart.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Törösné Fehér Ildikó (Képmás): Mit tegyünk, ha a gyerekünk pornóoldalakat néz?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[dr. Komlósi Piroska (Képmás): Távapukák]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Haszon Zsófia (24.hu): Olyan jó az összes férfit vagy nőt hülyének nézni, de...]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Családháló (Családháló): Anyának lenni az ókori Egyiptomban]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csaknem minden hatodik magyar külföldön születik]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Aladár (Dívány): Miért élnek tovább a családosok, mint a gyermektelenek?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ki kell egészíteni az iskolai fegyelmi eljárás szabályozását]]> [...] Bővebben!
]]>