<![CDATA[csalad.mandiner.hu]]> http://csalad.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Dugó helyett színházban!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fontos változások a táppénz szabályozásában]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A segítő segít, a cselekedet beszél helyette – a Jószolgálat-díj képviselői a Mandiner.családnak]]> Idén először adják át a Jószolgálat-díjat a szociális munka területén kiemelkedő munkát akár hivatásszerűen, akár önkéntesen végzőknek. A 12+1 kategóriás díj mögé felsorakozott a hét legnagyobb segélyszervezet és néhány jelentős üzleti vállalkozás is. A díjról és a szociális munka társadalmi elismertségéről beszélgettünk Szalóki Ági énekesnővel, a díj egyik nagykövetével, Nagy Gáborral, a Magyar Vöröskereszt és Tóth Simon Ferenccel, a díjat alapító Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány képviselőjével. Interjúnk.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[dr. Tóth Klára Krisztina (Mandiner.család): Lúdas Matyi igazsága]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[90 éves rajzolóját köszönti az 58 éves Asterix]]> Asterix újabb kalandjaival jelenik meg képregény októberben a sorozat rajzolójának, Albert Uderzo grafikus 90. születésnapja és a gall harcos kalandjainak első szövegírója, René Goscinny halálának 40. évfordulója alkalmából.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kölnei Lívia (Képmás): Buszban égett remények]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Félárbócra eresztették a nemzeti lobogót]]> Felvonták, majd félárbócra eresztették a nemzeti lobogót a veronai buszbaleset áldozataiért elrendelt nemzeti gyásznapon, hétfő reggel az Országház előtt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Reggel hattól szmogriadó van érvényben Budapesten]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány]]> Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombat délután.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Felülvizsgálják az iskolán kivüli programokra vonatkozó jogszabályokat]]> Az emberi erőforrások minisztere arra kérte az iskolákat, a hétfői nemzeti gyásznapot a tanárok kezdjék azzal, hogy megpróbálják megbeszélni a diákokkal a veronai tragédiát. Balog Zoltán beszélt arról is, meg fogják vizsgálni a jogszabályokat abból a szempontból, hogy megfelelően garantálják-e az iskolán kívüli programok biztonságát. Van, amit nem lehet kizárni jogszabályokkal, de áttekintik, hogy mi az, amin még lehet javítani – tette hozzá a miniszter.
[...] Bővebben!
]]>