Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

Szakértőink

Andrek Andrea

pszichológus, gyakorló anya

Két gyermekem és férjem segítettek és segítenek abban, hogy saját élmény szinten is megtapasztalhassam az anyaság és apaság sokszínű érzelmi palettáját.

Budácsik Éva

szakvizsgázott pedagógus, tanító, édesanya

Munkám akkor lehet igazán hatékony, ha nem csak a gyerekek nevelésével, oktatásával foglalkozom, hanem interaktív kapcsolatot alakítok ki a családokkal is. Szívesen segítek bármilyen iskolával, tanulási zavarral, magatartászavarral, vagy gyermekneveléssel kapcsolatos kérdésben.

Cserey Miklós

szülőnek lenni tanácsadó

Célom, hogy segítséget nyújtsak a szülőknek abban a sokszor nehéz és gyakran kiszámíthatatlan folyamatban, ami a gyerekeik növekedésével, fejlődésével jár együtt. Hiszem és vallom: lehet őszintén és elkötelezetten „elég jó szülővé” válni.

Döbör Ágota

pszichológus, pár- és családterapeuta, anya-magzat kapcsolatanalitikus

Pár- és családterapeutai végzettséget szereztem és érdeklődésem a transzperszonális pszichológia felé fordult. Később lehetőségem volt az anya-magzat kapcsolatanalízis módszertanát elsajátítani.

Dr. Bánhegyi Éva

családjogász

Számomra minden családjogi ügy egyedi, mivel más és más emberek, személyiségek és sorsok bújnak meg egy-egy leendő „felperes”, vagy „alperes” mögött. Hiszek abban, hogy a gyermekek mindenek felett álló érdeke nemcsak jogi frázis, hanem egy olyan szempont, amelyet soha sem hagyhatunk figyelmen kívül.

Dr. Dobó Márta

gyermekorvos, homeopata

A klinikumban eltöltött 12 év után főként betegség megelőzéssel, családtervezéssel, genetikával, homeopátiával foglalkozom. Hiszek az egészséges táplálkozás és a szelíd gyógymódok alkalmazásában, a gyermeknevelésben az élet első három évének kiemelt fontosságában, a szeretet erejében.

Dr. Galics Judit

belgyógyász, proaktív life coach

Hosszú ideje vagyok tanácsadó a klinikai gyakorlat mellett. Hiszem és vallom, hogy az orvoslás nem működik „felülnézetből”, ugyanakkor a tudományosan igazolt klinikai tudás hitelesíti a mindennapi gyakorlatot.

dr. Lőrincz Anna

jogász, leendő gyógypedagógus

dr. Lőrincz Anna vagyok, gyógypedagógiai tanulmányokat folytató „diák”, négygyermekes anya, feleség, és a hétköznapok során fogyatékkal élőkkel talán az átlagosnál többet találkozó állampolgár. Végzettségemet tekintve pedig jogász.

Erdeiné Csepregi Erzsébet

pedagógus, HR manager, édesanya

A tanulást nem elsősorban egyéni, hanem közösségi teljesítményként definiálom. A közösségi, tapasztalati tanulás motivál, az egyéni érdeklődést szélesíti, a toleranciát erősíti. A tehetséggondozást megelőzi az élményszerű tanulás, melyhez tapasztalati tanulási, informális eszközöket, módszereket alkalmazok elsősorban iskolán/cégen kívüli projektek formájában.

Jákfalvy-Dragán Edit

bérszámfejtő,TB szakelőadó

2013-óta vagyok bérszámfejtő és TB szakelőadó. Eredeti végezettségem szerint gazdasági mérnök , és jelenleg is gazdasági ügyekkel foglalkozom. Társadalom biztosítási ügyekkel kapcsolatban várom a kérdéseiteket.

Jusztné Vincze Szabina

pedagógus, perinatális szaktanácsadó, babamasszőr, édesanya

Amikor első gyermekemmel voltam várandós, akkor fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy milyen érdekes: gyakorlati és elméleti vizsgát is kell tennünk ahhoz, hogy jogsit kapjunk és autót vezethessünk, de a gyerekneveléshez elég egy jól sikerült örömteli éjszaka a kedvessel, s máris zöld jelzést kapunk.

Léder László

pszichológus, az Apa Akadémia vezetője

Ha felteszi valaki azt a kérdést, hogy ki a fontosabb, az apa vagy az anya, visszanyúlok a magyar nyelv bölcsességéhez, amelyik mind az apát, mind az anyát „szülőnek” nevezi. Ezek szerint egy gyermeket ketten szülnek meg…

Novák Julianna

tanító, személyközpontú mentálhigiénés tanácsadó, dúla, fókusztréner, szülőklub facilitátor, kommunikációs és konfliktuskezelő tréner, perinatális szaktanácsadó

Igyekszem továbbadni mindannak az ősi, természetes tudásnak és tapasztalatnak a morzsáit, amit régen a generációk egymásra hagyományoztak, és ami ma már – a több évtizede megszakadt átadási lánc miatt – nehezen hozzáférhető.

Potocki Ágnes

tanító, tehetségfejlesztő szakértő, homloklebeny- és mozgás terapeuta, édesanya

Minden gyermek egyedi, különleges érték, ezért fejlettségük, egyedi sajátosságaik miatt más-más gondoskodást, fejlesztést igényelnek. Szívesen segítek a különleges bánásmódot igénylő gyermekek és szüleik kérdéseinek megválaszolásában.

Regős Judit

család és gyermeknevelési tanácsadó

Regős Judit vagyok, szülő- és gyereknevelési tanácsadó, a Szülők Háza Konzultációs Központ alapítója.

Szentandrási Dóra

okleveles építészmérnök, téri- vizuális szakértő

A BME Építészmérnöki karán végeztem 2000-ben, okleveles építészmérnök vagyok, három gyermek édesanyja. A Gyermek és Ifjúsági Képzőművészeti (GYIK) Műhelyben 2011-ben Terbe Ritával közösen indítottam térlátás fejlesztő programot.

Szommer Evelin

óvodapedagógus, síoktató

Kisiskolás koromban mindig arra vágytam, hogy ha majd felnövök, gyerekekkel foglalkozhassak. Édesanyám volt a példaképem, mint a tökéletes óvónő és anya.

Turáni Szabolcs

kapcsolatépítész

41 éve figyelek. Általában másokat, de gyakran magamat is. Az első éveimben ezen a Földön ugyan kevésbe tudatosan figyeltem, mégis rengeteget tanultam.
Partnereink: