Laborc utódja csak megbízott lesz

2009. július 28. 08:46

Szeptembertől Balajti László mint megbízott főigazgató irányítja az NBH-t, a szakszolgálat vezetését pedig egyik helyettese látja majd el, szintén megbízással.

2009. július 28. 08:46

A Magyar Hírlap értesülése szerint a kormány elállt attól az ötlettől, hogy Laborc Sándor utódjának szánt Balajti László, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatója ezzel a beosztásával együtt lássa el szeptembertől a Nemzetbiztonsági Hivatal irányítását is.

Korábban arról volt szó, hogy Balajti megbízottként az elhárítást is vezetné, de így a más szerveknek is szolgáltatást nyújtó szakszolgálat nem volna független. Tóth Károly, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista alelnöke azt mondta, hogy szeptembertől Balajti László mint megbízott főigazgató irányítja az NBH-t, a szakszolgálat vezetését pedig egyik helyettese látja majd el, ugyancsak megbízással.

Az Országgyűlés megkerülésével pótolják Laborcot (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!