Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Választási csalás történhetett Józsefvárosban

2009. november 19. 12:12

Hajléktalanok személyi igazolványát hamisította az MSZP.

2009. november 19. 12:12
Kocsis Máté, a párt polgármesterjelöltje, jelenlegi VIII. kerületi fideszes alpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján bemutatta a Hír TV szerdai felvételeit, amelyek szerint választási csalás gyanújával tett feljelentést egy józsefvárosi hajléktalan a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. A feljelentő azt állítja, két férfi és egy nő az MSZP nevében ezer-ezer forintot kínált az ebédért sorban álló hajléktalanoknak, ha engedik lefénymásolni személyi igazolványukat. 
 
A hajléktalan szerint azt mondták nekik: az adatokra azért van szükség, hogy megakadályozzák a Fidesz győzelmét a vasárnapi választáson. Kocsis Máté felszólította az MSZP polgármesterjelöltjét, Komássy Ákost, hogy tisztázza magát az ügyben. 
 

A sajtóhírre, miszerint korábban MIÉP-tag lett volna, a fideszes jelölt kijelentette: nem volt tagja a MIÉP-nek, csak a párt ifjúsági szervezetének. A VIII. kerületben vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, mert Csécsei Béla, Józsefváros független, korábban SZDSZ-es polgármestere szeptember 2-án lemondott posztjáról megromlott egészségi állapotára hivatkozva.

Ki vásárol szavazatot Józsefvárosban? (Kettős mérce)

Szavazatszerzés vagy tagtoborzás? - Ki áll a rejtélyes józsefvárosi akció mögött? (Hírszerző)

„Durva választási csalás” Józsefvárosban? (MNO, MTI) 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Max
2009. november 20. 08:04
Ügyes gyerek ez a Kocsis Máté. Már kinézetre is szimpatikusabb, mint a rivális "táborszétverő-közlekedésibalesetetokozó" Komássy. Ugyan ki hisz már ezeknek a fanatikus vörös szemüveges szoci nyanyák és az ostoba cigányokon kívül??
medve
2009. november 19. 20:40
Hűha, látom, szerelmes vagy belém. Ilyen kitüntetett figyelmet még a családomtól sem kapok. De jó, hogy itt vagy nekünk. Legalább egy jobbközép portálon látni, milyen egy udvari bohóc.
sunázó
2009. november 19. 18:26
macibroki! Feljelentést tettél kenyéradó gazdáid ellen? Nem szép dolog. Most, hogy jön a bukta? Eddig miben reménykedtél vén torkos? Az SzDSz - ben?
medve
2009. november 19. 17:02
Na, most legalább páran értesülnek arról, hogy szavazás lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!