Felmondások az MDF-nél

2010. január 28. 15:17

A párt szinte valamennyi sajtómunkatársa beadta felmondását.

2010. január 28. 15:17
Egyes információk szerint az utóbbi pár hétben az MDF négy sajtósa adta be felmondását, és a hivatalban mások is tervezik a kilépést. A felmondások oka az lehet, hogy a párt vezetése az utóbbi időben megkerülte a sajtóosztályt, ezért nem alakult ki megfelelő munkakapcsolat.

Hanczár János, az MDF egykori sajtómunkatársa elmondta: január első felében közös megegyezéssel távozott a párttól hat év után. Elmondása alapján az ügynek nincs politikai oka, a fárasztó ügyeletek miatt döntött a távozás mellett. Holló János, az MDF sajtófőnöke nem kívánta kommentálni az eseményeket. Álláspontja szerint mindez a párt belügye és nem tartozik a nyilvánosságra.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pelekas
2010. január 28. 19:52
Majd jön a Tóta W. és mindent átvesz...
StavrosMenace
2010. január 28. 16:25
MDF: Nekem bizonyíték kell, nem ígéret!
tevevanegypupu
2010. január 28. 15:59
Erthetetlen, hogy miert ilyen ostobak a sajtosok. Az mdf az egyetlen part ami realpolitikat kinal, es nem szall be a populista fidesz-jobbik valamint az mszp igeretcunamijaba. Micsoda jo tema pedig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!