Vasúti veszélyeztetés

2010. január 14. 12:31

Feljelentette a MÁV-ot a Fidesz Komárom-Esztergom megyében.

2010. január 14. 12:31
Feljelentést tett Völner Pál, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés fideszes elnöke a Legfőbb Ügyészségen. A politikus birtokába került egy irat, ami szerint a MÁV utasítást adott a szünetelő személyszállítási vonalakon a jelzőberendezések január 31-e utáni leszerelésére, valamint olyan intézkedésekre, amelyek nehezítik a személyszállítás újraindítását.

Mindazok, akik abban bíznak, hogy Veres János baráti köréhez hasonlóan itt fémgyűjtésről lesz szó, értékek megsemmisítéséről, leszereléséről, azoknak az illetékes rendőri szervek intézkedésével kell számolni - nyilatkozta Völner. Elmondta: felül fogják vizsgálni a személyszállításból kizárt vonalakat és ahol az indokolt, újra fogják indítani a közlekedést, amint a Fidesz kormányra kerül.

A  közgyűlési elnök azon dokumentum alapján tett feljelentést ismeretlen személyek ellen, melyet a MÁV Pályavasúti Üzletág Forgalmi Főosztály bocsátott ki, „intézkedési terv a személyszállítási közszolgáltatásból kizárt vonalakra” tárgyában.
 
Feljelentette a MÁV-ot egy fideszes képviselő (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!