Demjén énekelheti a Fidesz kampánydalát

2010. február 01. 09:03

A kampánynyitón lesz először hallható a mű.

2010. február 01. 09:03
A Népszava hétfői száma szerint a szerzeményt, amelyet a Himnusz, a Szózat, valamint a Nemzeti dal ihletett, Orbán Viktor rendelte meg a zeneiparban is tevékenykedő Szentkuti Lászlótól, a Siemens vezetőjétől, és a mű várhatóan Demjén Ferenc előadásában a Fidesz kampánynyitóján, a március 15-én lesz hallható.

A napilap szerint videoklip is készülni fog a műből. Szentkuti még decemberben többeknek bemutatta a hangfelvételt, amelyen a korábbi Megasztár-résztvevő Mujahid Zoltán énekel. A napilap kérdésére Szentkuti azt mondta, a mű bármelyik demokratikus párt indulója lehetne, bár stílusában, üzenetében mégiscsak a Fideszhez áll a legközelebb. Arra a kérdésre, hogy Orbán megrendelésére készült-e a mű, azt mondta, ő pártsemlegesnek tartja magát, de az ötlet az ő fejéből pattant ki, „egyszer éjjel kettőkor ötlött a ritmus a fejembe.”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RepiP
2010. február 01. 14:20
Siemens vezér kampánydalt szerez? Hö, ekkora polihisztort!
kanpalisoda
2010. február 01. 13:37
Rózsi kampánydalt énekel, Makovecz Imi bá nagyhirtelen csődbe megy, stb. Nyomul a jobbos gerontokrácia. Nehéz nekik ellenállni.
honphibu
2010. február 01. 13:11
Egyébként, mi a helyzet a Polgári Körökkel? Nagy a csend körülöttük, nem vesznek részt a kampányban?
medve
2010. február 01. 11:28
Hm. Mindig rettegek, amikor elkezd a Fidesz kampányolni....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!