Bajnai: Bátonyterenyén megértettek valamit

2010. március 29. 13:27

Uniós támogatásból felújított iskolát adott át hétfőn Bátonyterenyén Bajnai Gordon. A miniszterelnök beszédében az összefogást hangsúlyozta, melynek fontosságát szerinte a település már 26 évvel ezelőtt megértette.

2010. március 29. 13:27
Bátonyterenyén már jó régen megértettek valamit a lényegből” - fogalmazott az átadó ünnepségen a kormányfő arra utalva, hogy 26 évvel ezelőtt egyesült Kisterenye, Nagybátony és Szúpatak, és létrejött Bátonyterenye. Bajnai Gordon szerint a Nógrád megyei települések már akkor megértették, hogy összefogásra van szükség ahhoz, hogy a térség elindulhasson előre. Hozzátette: jó lenne, ha az országban többen megértenék ezt az üzenetet.

Bajnai arra is kitért, hogy bár a bátonyterenyei az ország 33 leghátrányosabb helyzetű kistérségének egyike, de megértették, hogy az a kivezető út, hogy a jövőbe fektetnek akkor is, ha a jelen nagyon nehéz. A miniszterelnök a tudás fontossága kapcsán emlékeztetett, hogy a múlt héten az unió tanácsa az EU egyik legfontosabb célkitűzésévé tette a felsőoktatásban végzők számát, és a középiskola elvégzése előtti lemorzsolódás csökkentését.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. március 30. 15:49
Ajjaj, kampány van... hajtanak a szocik!...Amúgy meg ha nektek lehet iskolában kampányolni, akkor a Fidesznek miért nem? na erre adjatok választ...!
trust
2010. március 30. 07:27
Miniszterelnök! Vajon az mszp-nek lehet iskolában kampányolni? Egyesülés, hát a hozzászólásokból kiderül, erről szó sincs. Avatás, uszoda, az én városomban is épült egy vellness, az uszodát viszont hagyták teljesen romba dőlni. A vellnessre nincs pénzünk, a terület meg olyan, amilyen. Egy gyár mellett, ahol a levegő borzasztó, tehát kedvem sem volna, ha pénzem volna is. Na persze a gyárat eladták a szocik, mert nem tudták fenntartani. Akik megvették, milliárdokat vettek már ki belőle. Na, ez a szocialista párt!
luccy
2010. március 29. 16:03
Teknős, Machiavelli, Übermayer! Ezt olvastátok? http://hetivalasz.hu/itthon/az-mszp-kormanyt-vedte-a-jobbik-politikusa-28236
Machiavelli
2010. március 29. 15:25
Ok, szakadjon le Kisterenye Bátonyterenyéről, de akkor viszitek a szoci lopásból megépült uszoda törlesztését is! Eredetileg 300 milcsire tervezték, ehhez képest fele akkora lett és 650 millió. Ez mind a tiétek lehet, úgyis Kisterenyén épült. Ne mondjátok, hogy semmit nem kaptatok tőlünk :) http://www.tanuszoda.hu , akik nem B.terenyeiek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!