Réz András tagadja a szerződéseket

2010. június 21. 13:42

Réz András állítása szerint soha semmiféle tárcával nem kötött semmilyen szerződést. Nemhogy százmillió forint, de egy forint nagyságrendben sem - aki mást állít, azt az esztéta beperli.

2010. június 21. 13:42

Réz András esztéta az MTI-vel közölte: soha semmiféle tárca vele semmilyen szerződést nem kötött. Nemhogy százmillió forint, de egy forint nagyságrendben sem. Aki ezzel szemben állót állít, azzal szemben Réz András valótlan tény híresztelése és személyiségi jogainak megsértése miatt 2010.06.18-tól pert indít. Az így nyert milliókat Réz András a rendkívüli időjárás károsultjainak ajánlja fel.

Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár a hétvégén a gyanús megállapodások közt említette azt a PR-szerződést is, amelyet Réz Andrással kötött a tárca százmillió forint nagyságrendben. Az esztéta cáfolta az államtitkár állítását, miszerint tulajdonosa lenne annak a PR-cégnek, amellyel a tárca szerződésben áll. Réz szerint ő csak alkalmazott a kérdéses cégnél, így semmi köze az ügyhöz.

A Grant reklámügynökség, amelynek Réz András a kreatív vezetője, tavasszal kötött szerződést megismételt gyorsított közbeszerzési eljárás után a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériummal. Az ügynökség a „Szólj rá apádra” elnevezésű, országos médiakampányhoz kapcsolódó kommunikációs és PR-feladatok ellátására kapott megbízást, nettó 129 millió forint értékben. A Grant reklámügynökség egyébként az eredménytelennek nyilvánított első közbeszerzési eljáráson nem vett részt.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
copper
2010. június 22. 12:08
Itt található Illés Zoltán bocsánatkérése: http://www.dunatv.hu/musor/videotar Hattól nyolcig, 1:29:45-nél kezdődik. Űgy tűnik, mégis Legyen Ön is milliomos alapon zajlanak az államtitkári nyilatkozatok....
sky.net
2010. június 21. 15:02
nem lehet hogy csak nem jól emléxik ? esetleg csak kölcsön ? elvégre csak elolvashatták a nevét valami szerződés alján ..és az hát ciki ha nyilvánosságra hozzák ...
Senior
2010. június 21. 14:25
Az egésszel az a gondom, hogy mindkét palival találkoztam és a maguk nemében "jó fejek." Ha Illés a csontvázkeresés ügyén nem kellő körültekintéssel, egy fajta megfelelési kényszerből túljátszotta magát, ez neki qrva nagy presztísveszteség lehet.
szamárfül
2010. június 21. 14:08
ez a hír már kint van a lap alján, a napizen' alatt :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!