Schiffer: Az LMP konstruktív ellenzék

2010. augusztus 10. 17:13

Kemény, de konstruktív ellenzék az LMP - Schiffer András szerint. A politikus kedden számokban foglalta össze pártjának parlamenti teljesítményét, hangsúlyozva képviselőcsoportja magas aktivitását a törvényhozói munkában.

2010. augusztus 10. 17:13

Schiffer András szerint kemény, de konstruktív pártja, az LMP ellenzéki tevékenysége. A frakcióvezető egy keddi háttérbeszélgetésen értékelte a parlamenti ciklusból eddig eltelt időt: többek között elmondta, hogy egy főre lebontva a Lehet Más a Politika képviselői adták be a legtöbb módosító indítványt. Az LMP-frakció 16 tagja 202 ilyen javaslatot terjesztett be, ezek közül tizenkettőt fogadott el az Országgyűlés, nyolcat pedig részben, vagy egészében emeltek át a honatyák az elfogadott javaslatba.

Schiffer az újságírók rendelkezésére bocsátott még egy füzetet, amely az LMP első parlamenti lépéseit foglalja össze. Ebből többek között megtudható az is, hogy a párt képviselői eddig hét kérdést, illetve négy azonnali kérdést tettek fel, 18 alkalommal szólaltak fel a napirend előtt és háromszor utána, valamint 14 interpellációjuk hangzott el.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 11. 11:34
legalább már tudjuk, hogy mi az lmp:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!