Szocialista zsarolta a Vértes Volánt?

2010. augusztus 07. 12:05

A Fidesz szerint Konczer Erik, az MSZP Komárom-Esztergom megyei alelnöke zsarolással próbált meg járatokat szerezni a Vértes Volántól.

2010. augusztus 07. 12:05

Kreft-Horváth Loránd helyi fideszes frakcióvezető szombati sajttájékoztatóján közölte: „Konczer Erik a Komáromi Ipari Park Szolgáltató Kft. ügyvezetőjeként februárban találkozott a Vértes Volán forgalmi igazgatójával, és arra kérte, hogy a vállalat 11 járatából adjanak át egyet az Alfabusz Reisennek. Közölte, ha ennek nem tesznek eleget, a Volán szerződését a vonalra felmondják. A járat értéke hozzávetőlegesen kilencmillió forint”. A Fidesz feljelentést tesz zsarolás, vagy más bűncselekmények miatt.

A helyi politikus beszélt arról is: az Alfabusz képviselője az alkudozásban a komáromi önkormányzat pénzügyi osztályvezetője volt, aki civilben a cég kültagja is. Az érintett Konczer Erik elmondta: egy sajtópert már megnyert amiatt, hogy a helyi fideszes lapok az Alfabusznak való lobbizását híresztelték. Megkezdődött a kampány, és úgy látszik, a Fidesz nem csak győzni szeretne, de ellenfelei megélhetését is tönkre akarja tenni. Soha semmilyen bűncselekményt nem követtem el” - magyarázta a szocialista politikus.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 09. 11:45
szocik 45 óta csek ehhez értenek!
gillag74
2010. augusztus 07. 18:07
Miért van az,hogy ilyen híreken már meg sem lepődik a magyar ember?Egyébként nem oszt,nem szoroz,csak annyi történik hogy egyel több szoci lesz a börtönben.Remélem!
miloka
2010. augusztus 07. 12:59
S mi ebben a meglepő??
imres
2010. augusztus 07. 12:45
Egy állítás egy tagadás. :) Mindenesetre annak örülök, hogy nem csak bolhacirkusz - mondjuk sajtóper - kerekedik az ügyből, hanem feljelentést is tett a helyi FIDESZ. Aztán a végeredményt majd meglátjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!