Ugrott a hévízi gyógyfürdő támogatása

2010. augusztus 26. 20:59

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség visszavonta a hévízi gyógyfürdő fejlesztéséhez nyújtott mintegy másfél milliárd forintos támogatását. A fürdő üzemeltetője ugyanis másfél év alatt sem teljesítette az előírt feltételeket.

2010. augusztus 26. 20:59

A nyugat-dunántúli fejlesztési ügynökség közlése szerint elállnak a Hévíz nemzetközi gyógyhely egészségturisztikai fejlesztése - új fürdő és terápiás centrum kialakítása elnevezésű kiemelt projekt támogatási szerződésétől.

Az indoklás szerint az 5 milliárd forint összköltségű projekt esetében a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. nem teljesítette a vonatkozó rendeletekben előírtakat. A társaság a támogatási szerződés aláírását követően másfél évvel sem rendelkezik a kivitelezésre vonatkozó szerződéssel, és a korábban megítélt támogatásból csak minimális összeget tudott lehívni.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. augusztus 27. 15:21
Nagyon ügyes...! Pedig jó terv volt!
Gorcsev Iván
2010. augusztus 27. 10:26
Várható volt, hogy miután az önkormányzat sikeresen megvétózta a kétes ügyekkel vádolt Hegedűs főigazgató felmentését..A képviselők és családtagjaik jól jártak(egyelőre), a város és a turizmus vesztett.Kis helyi belterjesség.
adam
2010. augusztus 26. 23:25
Ügyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!