Hórusz-rendi MSZP-sek

2010. szeptember 16. 14:48

Élő Norbertet és Vincze Gézát, az MSZP budapesti polgármester-jelöltjeit is felvette a Máltai Hórusz Spirituális Rend - írja az Index.

2010. szeptember 16. 14:48

Élő Norbertet, a szocialisták kőbányai jelöltjét és Vincze Gézát, a párt XII. kerületi polgármesterjelöltjét is felvette a Máltai Hórusz Spirituális Rend a szerzetesei sorába - írja az Index.

A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségeinek Szövetségén belül működő szerzetesrendet I. Ankh, más néven dr. Nagy János, az Ankh, az Örök Élet Egyháza vezetője hívta életre. A rend élén lovag Jankovich R.I. Maximillian gróf áll. Vincze Géza azt mondta, barátai és arab ismerősei keresték meg, hogy támogassa a rend karitatív szolgálatát. Vincze hangsúlyozta, hogy mindenféle ideológia nélkül, kizárólag emberbaráti indíttatásból adakozott a szervezetnek.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Corvinus Interruptus
2010. szeptember 29. 23:09
Hát ez az úgynevezett Hórusz-rend egyre érdekesebb. Nézzük csak az egyik, általuk grófnak titulált vezetőjük, Jankovich Maximillián úr személyét. Sokoldalú ember lehet, mert egyrészt a Pannon Egyetemen protokollt oktat, ugyanakkor a Boldog Teréz Anya Keresztény Egyházának segédlelkésze is. Csak zárójelben: ennek az "egyháznak" a "pélábánosa", vagyis Jankovich úr felettese egy bizonyos Dulai Roland, aki 2005-ben a Rabbiképzőben szerzett diplomát. (www.orzse.mezon.net/szakdolgozatok5.htm) Dulai úrral kapcsolatban még annyit, hogy nem rendelkezem olyan információval, mely szerint a két történelmi egyház oktatási intézményei egymás papképzésében kölcsönösen besegítenének. Valószínűleg így látja ezt a római katolikus egyház is, mert azóta körlevélben határolódott el a szélhámos, keresztelést, esketést, házszentelést és temetést is végző önjelölt "plébánostól. Dulai Rolandnak egyébként korábban is tetszhetett a keresztény liturgia mert 2007-ben még a Myrai Szent Miklós Keresztény Egyház intézményvezetője volt. Erről 2007-ben lelkesen nyilatkozik is a Tilos Rádióban. Meghallgatható itt: http://cid-ce403ed5b4675896.office.live.com/self.aspx/.Public/124%20Dulai%20Roland%202007%2010%2013.mp3) Az ő eredeti foglalkozását azért is nehéz megítélni, mert 2005-ben, a Népszabadság január 24-ei számában tanárként és szakreferendsként írt alá egy kiáltványt, melyben az egyre növekvő, magyarországi fasiszta métely ellen emelte fel a szavát. (Na, innentől kezdve vált gyanússá számomra a "Plébános úr".) Ennyit a "segédlelkész" gróf Jankovich úr feletteséről. Jankovich úrra visszatérve, egyházi teendői mellett azért még szakított annyi időt, hogy az úgynevezett (mindjárt megmagyarázom, miért úgynevezett) IBSSA angol rövidítésű Nemzetközi Testőrszövetség 2009. szilveszteri bulijának a Pilvaxban házigazdája legyen. Szóval IBBSA. Popper György agyában született fantomszervezet. (Elég beleolvasni a tagok névsorába, egy-kettőre kiderül a nevek és résztvevő országok alapján miről van szó. Annyit elárulok, annyi közük van a kereszténységhez, mint Dulai "plébánosnak".) Úgy tűnik, vannak szélhámosok, akik szeretik a hosszú nevű, hangzatos, szerintük ellenőrizhetetlen szervezetekben "szerzett" titulusokkal hencegni. Csupán egyetlen dologról feledkeztek meg: INTERNET!!!!!!!!! Én nem nyomoztam, semmiféle titkos adatbázist nem használtam, csak a neveket ütöttem be. Egyszerűen nem tudom, felfogni, hogy ennyi és ekkora szélhámosság kiagyalói annyira ne tudjanak gondolkodni, hogy ma már a XXI. században az internet világábn élünk. Lehet még tovább kutakodni a hosszú nevű, elegánsnak tűnő máltai és egyéb "keresztény" szervezetek és "egyházak" grófjai és dámái után, de nekem ma este csak ennyire volt időm.
Laibach
2010. szeptember 16. 16:39
Azt hittem, hogy a Kormányzati Jósda utazó nagykövetei lettek.
gentry
2010. szeptember 16. 15:59
Az ilyen spirituális szarokat el kellene már felejteni a 21. században.
blogen
2010. szeptember 16. 15:48
Szép amikor az MSZP gennytől iszamos perverz módon széteső testén belül már a Hórusz eretnekség is felüti a fejét! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!