MSZP-s polgármesterrel kampányol a Fidesz

2010. szeptember 25. 09:41

Bátonyterenye jelenlegi szocialista polgármestere megválasztása előtt úgy érvelt, kormánypárti politikusként többet használ a városnak - a Fidesz most ezt használja fel kampányvideójában.

2010. szeptember 25. 09:41

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BUMM
2010. szeptember 26. 20:42
Na nézzük csak, ha jól értem a polgármesterasszony 2007-es kampányában azt mondta, hogy olyan színű polgármesterre kell szavazni amilyen színű a kormány, mert csak így tud lobbizni a polgármester a városért. Akkor ha jól értem és hihetünk a polgármesterasszony szavainak, ő most Nagy-Majdon Józsefre fog szavazni! Pikánsan hangzik! Kíváncsi vagyok, hogy ígéretének megfelelően fog e cselekedni. Jó húzás volt ez a Fidesztől, én nekik drukkolok és az én szavazatomat és a bizalmamat megkapják.
Pipás
2010. szeptember 26. 19:38
Közel 2 milliárdos adósságot halmoztak fel a szocik Bátonyterenyén! Igen, ezt megcsinálták! Ha a 2 milliárdot elosszuk, akkor jelen pillanatban ma minden bátonyterenyei embernek az újszülöttől az idős emberig beleértve, több mint 130 ezer forint adóssága van Róka Évának köszönhetően. Köszönöm szépen! Nincs elég adósság a nyakamon, még ez a „drága jó polgármester asszony” is rátette egy jó nagy lapáttal. Ezek után valaki nekem azt meri mondani, hogy a nacsasasszonyra érdemes szavazni?! Nekem ezek után ne mondja senki, hogy Róka Éva értem akar dolgozni…Jól mondod Ádám, ez a nő a fellegekbe érzi magát, de október harmadikán nagyon pofára fog esni!
belevau
2010. szeptember 26. 19:08
Ha te azt gondolod, hogy engem azért megfizet valaki, mert szóvá teszek helyi hazugságokat, akkor engedd meg, hogy én meg rólad gondoljam ugyanezt. Téged ki fizet, hogy hazugságokat terjessz? Szerintem simán lehet nyugodtan élni és (többé-kevésbé) dolgozni is Bátonyterenyén, de ha valaki képtelen felismerni a pozitív változásokat, és bedől üres ígéreteknek, aki csak a lózungokat hallja meg, annak nem lesz szebb élet akkor sem, ha fidszes lesz a polgármester. Ha meg valakinek már csak annyi kell a boldogságához, hogy ne mszp-s vezetésű városban éljen, én azt az ember nagyon irigylem, mert akkor sok problémája nem lehet az életében.
Ádám76
2010. szeptember 26. 17:13
Úgy gondolom az MSZP-nek 16 éve volt, hogy bizonyítson Bátonyterenyén. 16 éve vezeti a várost az MSZP, azóta semmi nem történt, mindenhol a leépülés és a pusztulás mutatkozik. Mély szegénység, hatalmas munkanélküliség és hatalmas adóság a városon. A kötvénykibocsájtással a várost végérvényesen az adóság csapdájába kergette a polgármester asszony! Szégyen gyalázat, hogy egyáltalán volt bátorsága indulni. Nem értem hogyan tud az emberek szemébe nézni???? Mert nem kérdés számomra Lavajné Dóka Éva egy tolvaj, aki olyan adóság terhet tett a város minden egyes lakójának a vállára, hogy abba belerokkanunk mindannyian. Egy kicsit sem csodálkoznék, ha Lavajné követné szocialista bajtársait ; Zuschlag Jánost, Hagyó Miklóst és a többi MSZP-s politikust. Én eddig Lavajnét egy ízben láttam színt vallani, amikor is a kampány kiadványában a felhők között szerepel. Ezzel megmutatta a frankót, hiszen a kiadványának üzenete szerint ő már olyan magaslatokba van, ahol nem hallja meg az egyszerű szegény emberek és a város lelkének segélykiáltását. Pedig az emberek bizony elégedetlenek, változást akarnak. A változást Bátonyterenyén Nagy-Majdon József hozhatja el, aki lokálpatrióta, fiatal, energikus és a városért akar dolgozni. Nem az elvtársak és a saját zsebét akarja megtömni, hanem a város érdekeiben akar eljárni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!