Nem ismerik iskolájukat, nem tudják hányadikosak

2010. szeptember 22. 14:40

Csellengő-akciót indított a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, melynek során az iskola időben kóborló fiatalokat igazoltatták. Az akció során több olyan diákkal találkoztak, aki azt sem tudta melyik iskolába, vagy hányadik osztályba jár.

2010. szeptember 22. 14:40

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Egerben igen magas a fiatalok sérelmére és a fiatalok által elkövetett bűncselekmények száma. Emellett az iskolaigazgatók szerint sok a hiányzó, a városban csellengő diák. A rendőrök ezért a fiatalok által látogatott helyeken, bevásárlóközpontokban, buszpályaudvaron, és a vasútállomáson ellenőriztek múlt hét hétfőtől öt napon át, reggel 9-től délig.

Az úgynevezett Csellengő-akció igen megdöbbentő eredménnyel zárult: a rendőrök az öt nap alatt 76 diákot igazoltattak, akik közül többen iskolájuk vagy osztályfőnökük nevét sem tudták megmondani. Akadt olyan gyerek is, aki azt sem tudta, hányadik osztályba jár.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valv
2010. szeptember 23. 05:40
Én egri vagyok, nincs ott olyan sok gimnázium: Ahová fehérek járnak: Dobó István Gimnázium, Neumann János Gimnázium, Szilágyi Erzsébet Gimnázium VEGYES: Wigner Jenő Műszaki Szakközépiskola és Kollégium 80%-ban cigány: Bornemissza Gergely Szakképzési Intézet Ez utóbbiban (BGSZI) apum tanár; gyakran panaszkodik hogy olyan síkhülyék a tanulók, hogy még a nevüket se tudják leírni továbbá neveletlenek, káromkodnak stb stb. Gyakran látom apumat, hogy egy 30%-ban megválaszolt és hülyeségekkel teli dolgozatban keresi a pontokat, hogy át tudja engedni 2-essel, néha még ki is egészíti a választ hogy felfele tudja kerekíteni a pontszámot, persze ez csak a 'jó' tanulókra vonatkozik (20% ) , a többiek buknak. Olyan hejjesírásy hibák is vannak a dogákban hogy azt sem tudom sírjak-e vagy nevessek. Félévente egyszer van valami nagyobb verekedés ami bejárja az országos sajtót, (fél éve is volt ilyen) de a "kisebb" balhék mindennaposak kiszúrják a tanárok autóinak kerekét, megkarcolják a járműveket stb... A fegyelmi, megrovás, igazgatói intő az elég gyakori. A tanulók 20%-a fehér, de nem sokban különböznek viselkedésben a cigány tanulóktól. Hiába no, csak alkalmazkodtak a környezetükhöz. Megtanulták azt is, hogy tanulni 'gáz' meg rendesen bejárni az órákra is. ( Ha már figyel órán meg bejár, akkor kinézik a többiek hogy pedál, stréber, szóval inkább nem akarja hogy kiközösítsék) Itt helyben le merném fogadni, hogy a csellengő diákok, akikről a cikk szól 70%-ban a BGSZI-ben tanulnak... (Illetve nem tanulnak) Én a Dobó I. Gimnáziumban tanultam, na oda egy barna se! járt. (mert volt felvételi, szóval akik ált. 4. osztályban hülyék, pardon:barnák voltak azok nem kerültek be) Viszont jártam a BGSZI-be autóvezetői tanfolyamra KRESZ oktatásra, és a tanulók (rajtam meg még valakin kívül) ott tanuló diákok voltak: Akkora sötétséget ami ott van én addig nem tapasztaltam komolyan nem akartam elhinni hogy ilyen buta emberek létezek... Vagy 5x mondta el az oktató a jobbkézszabályt, felrajzolta a táblára egy héten keresztül, és volt aki ezek után sem ismerte fel még a fogalmat sem...
Öreg
2010. szeptember 22. 20:06
Piszok rasszisták! Majd ad nektek Mohácsi Viktória, Horváth Aladár meg Kolompár Orbán!
gyuszika
2010. szeptember 22. 17:33
Nem ismerik iskolájukat, nem tudják hányadikosak. Akkor hogyan jártak eddig egyáltalán iskolába?
MakkA
2010. szeptember 22. 16:54
Mi az az iskola? MA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!