Matolcsy: A miniszterelnök bizalma töretlen

2010. október 04. 14:36

Továbbra is élvezi Matolcsy György Orbán Viktor kormányfő bizalmát a gazdaságpolitika fontos területein - nyilatkozta a nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek. Matolcsy közleményében egy, a Magyar Nemzetben megjelent cikkre reagált.

2010. október 04. 14:36

A miniszterelnök bizalma töretlen a gazdaságpolitika, az egykulcsos, arányos adórendszer, a költségvetés és az új Széchenyi Terv területén - nyilatkozott Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek annak kapcsán, hogy a Magyar Nemzet azt írta, fogy a levegő körülötte, és hamarosan leváltják.

Matolcsy szerint attól a naptól kezdve, hogy letette a hivatali esküjét, koncepciózus támadássorozat folyik ellene a sajtóban és a sajtó mögötti politikai életben. „Sokan nem szeretik azt, hogy sikeres a gazdaságpolitika, hogy bankadó van, és sokan nem bíznak abban, hogy az IMF nélkül is van élet” - tette hozzá, majd kijelentette: a munka folyik tovább.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. október 05. 20:14
Egyenként levadászni mindet! Aki a pénzvilággal szembefordul, kirugni! Ha mindet kirugták, jöhet Orbán! Ugye, Matolcsi nem cimborája az MNB elnökének? Pedig őt szeretik külföldön! Legyen ő Orbán fő tanácsadója. Meg az ütődött Ágh Attila, aki mindent előre tud, de ha nem, megkérdi Lengyelt. Emberek! Azért csak ilyen eredményt ért el a Fidesz a mostani választáson, mert ezzel mondtak itéletet az emberek a kormányról! Alkalmatlanok. Meg kell kérdezni Mesterházyt és Gyurcsányt, nem jönne vissza. Milyen nap van ma, hogy ennyi ember elveszti az eszét? Ifaz, hogy legalább négy van ezek között, akinek ez az észvesztés nemigen sikerülhet.
states
2010. október 05. 07:10
Amitől tartani lehetett, és amire egyre több jel utalt a választások után, hogy a Fidesznek fingja sincs, a gazdasággal mit kezdjen, az egyre nyilvánvalóbb. Ami még ennél is ijesztőbb, hogy Orbán láthatóan még most sem tudja, hogy merre az arra, ezt mutatja a Matolcsy és az egykulcsos adó körüli kommunikációs anarchia.
gross
2010. október 04. 20:40
Nem nagyon tűnik erősnek a miniszterelnök kiállása mellette, ami, ha így van, nagyon is jól van. Matolcsy nem tűnik a legalkalmasabbnak.
aetius
2010. október 04. 17:14
Matolcsynak le kell mondania. Ez egy kókler. Nekem vannak ismerőseim a minisztériumában. Hát nem dicsérik a faszit. Konkrétan nem ért ahhoz amit csinál. Ezek a tények. Megfelelő lenne a posztra a Varga Misi, Járai vagy Szapáry.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!