Miniszteri biztos felügyeli az agrárkamara átalakítását

2010. december 07. 08:22

A kamarai biztos az agrárkamarai rendszer új szervezeti és működési feltételeit meghatározó törvény hatályba lépéséig, de legfeljebb 2011 június 30-ig látja el feladatait.

2010. december 07. 08:22

Az agrárkamarai rendszer átalakítása érdekében felügyelőt nevezett ki a vidékfejlesztési miniszter hétfőn. Jakab István, Font Sándor fideszes és Sáringer-Kenyeres Tamás kereszténydemokrata képviselő indítványát a Jobbik is támogatta, az MSZP ellenezte, az LMP pedig tartózkodott.

A kamarai biztos a feladatok ellátásának végéig, de legfeljebb 2011 június 30-ig látja el feladatait. Felügyelni fogja az agrárkamarai rendszer átalakításának előkészületeit, segíti a jogutódlással kapcsolatos feltételek kialakítását. Figyelemmel fogja kísérni a Magyar Agrárkamara és a területi kamarák kötelezettségvállalásait, illetve ellenőrizheti azok gazdálkodását.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2010. december 07. 10:27
Nagyon helyes!
kulakman
2010. december 07. 09:02
Talán nem véletlen ,de a Forgács Barna család /senior and junior/nagyon visít ellene, tehát lehet jó az irány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!