Földrengés: károk Oroszlányban

2011. január 30. 15:30

Nagyon sok kárt okozott a szombat esti földrengés Oroszlányban - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Takács Károly, a város polgármestere.

2011. január 30. 15:30

A polgármester szerint csak nappali fénynél derült ki, hogy milyen sok a kár Oroszlányban. Több magas panelházon hajszálrepedések láthatók, régi épületek kéményei rongálódtak meg, amelyek balesetveszélyesek. Az otthonát viszont senkinek sem kellett elhagynia - írja az Index.

Vértessomló és Várgesztes polgármestere is károkról számol be. Veszélyes ipari üzemeket, iszap- és zagytározókat is átvizsgáltak szakértők Komárom-Esztergom megyében. A vizsgálatokat még éjszaka elvégezték. Megállapították, hogy az érintett üzemek épületeiben, berendezéseiben nem okozott kárt a földrengés, az üzemszerű működést sem akadályozta.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2011. január 31. 08:21
És attól most örülnél ha mondjuk nálad lett volna kár?!Ne legyél már kárörvendő!
RedMax
2011. január 30. 18:49
Ha ez a nagyon sok kár, akkor mi az amikor a fél város romokban meg több száz ember halott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!