Szabadlábon a pofozkodó gyöngyöspatai nő

2011. április 26. 15:35

A roma asszony vasárnap, hazaérkezésük után ütött meg egy helybelit, akit kórházba kellett szállítani.

2011. április 26. 15:35

Szabadlábra helyezték azt a nőt, akit vasárnap állítottak elő, amiért a romák Gyöngyöspatára történő visszatérésekor a buszról leszállva megütött egy falubelit - közölte Dániel Péter, az asszony ügyvédje. Ezt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese is megerősítette, hozzátéve, hogy az ügyben elmeorvosi szakértőt rendeltek ki.

Az asszony kétszer ütötte meg áldozatát, egy idős nőt, akinek az ütésektől vérezni kezdett az arca, ezért kórházba kellett szállítani.

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jozicsenko
2011. április 27. 10:04
egy idős nőt megtámadtak és dánielpéter (aki ugye most önjelölt mszp celeb) védi a támadót huhhhh, nem gondolták át ezt az mszp-nél: a támadó hoz több szavazót vagy a megtámadott? (konkrétan: cigány vagy nyugdíjas szavazója van több az mszp-nek?)
OrangeOrder
2011. április 26. 23:52
Közben: "Az Index úgy tudja, hogy a szélsőjobboldali egyenruhások egész nap provokálták a faluban élő cigányokat, majd meg is ütöttek valakit. Három sérült van." Miért hiszem azt, hogy ezt az Index rosszul tudja?
Aldo Raine hadnagy
2011. április 26. 20:30
Olyan vicces,amikor alapvető jogi ismeretek nélkül hőzöng a sok felajzott náci. Gyökerek,a SZABADLÁBON VÉDEKEZHET,nem azt jelenti,hogy a tettéért nem fog büntetést kapni. Csak azt,hogy az eljárás időtartama alatt szabadon lehet. A szabadlábon védekezés joga alanyi jog,amit csak bizonyos esetekben lehet korlátozni(szökés,bűnismétlés,tanú befolyásolásának,stb. veszélye). Tehát az illető ellen folyik tovább az eljárás,büntetést fog kapni érte,de amíg nem születik ítélet,szabadlábon maradhat.
habarcs123
2011. április 26. 19:28
Ha én lennék a belügyminiszter, 10 éven belül azt a szót is elfelejthetnénk hogy cigány.Csak a nagyobb állatkertekben lenne egy egy pár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!