Vona Hajdúhadházon

2011. április 15. 16:04

A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, valamint Vona Gábor is megjelent a januárban halálra vert hajdúhadházi idős asszony temetésén.

2011. április 15. 16:04

Péntek délután temetik azt az idős hajdúhadházi asszonyt, akit még január 16-áról 17-ére virradó éjszaka támadtak meg saját udvarán. A 81 éves asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol később belehalt sérüléseibe. A támadók az áldozat 60 éves fiát is bántották, ő is súlyos sérüléseket szenvedett.

Az asszony búcsúztatásán jelen van a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület mintegy 300 tagja is, valamint megjelent Vona Gábor, a Jobbik elnöke is.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamuszutra
2011. április 16. 09:56
ha az én hozzátartozómat temetnék, és megjelenne ott bármilyen oldali politikus, elküldeném onnan a kurva anyjába. járkáljon a saját kurva anyja temetésére.
de karatna
2011. április 15. 18:06
EZEK KÖZÜL VAJON HÁNYAN MENTEK EL ERRE A TEMETÉSRE? Agárdi Péter, Alföldi Andrea, Andrassew Iván, Angelusz Róbert, Ara-Kovács Attila, Gáspár István, Göbölyös N. László, Göllner András, Gömöri György, Görgey Gábor, Gréczy Zsolt, Gusztos István, Gyekiczki András, Hámor Szilvia, Hegedüs Andrásné, Hell István, Heller Ágnes, Iványi Gábor, Kálmán László, Kádár Judit, Kende Éva, Kenedi János, Kertész Ákos, Kertész Pálné, Kornis Mihály, Kósáné Kovács Magda, Klaniczay Gábor, Komoróczy Géza, Konrád György, Kozák Gyula, Kőszeg Ferenc, Kun István, Kuncze Gábor, Lánczos Vera, Lázár András, Lendvai L. Ferenc, Lévai Júlia, Litván Györgyné, Lukács János, Lukáts Andor, Magyar Fruzsina, Majsai Tamás, Marosán György, Mayer István, Márton László, Mécs Imre, Mihályi Péter, Mink András, Mocsonaki László, Molnár Csaba, Molnár Kati, Orbán Júlia, Örkény Antal, P. Szűcs Julianna, Pap Ágnes, Parti Nagy Lajos, Rádai Eszter, Radnóti Sándor, Réti Ervin, Révész Sándor, Salamon András, Sándor Iván, Sellő Katalin, Seres László, Simonovits András, Soós K. Attila, Sz. Bíró Zoltán, Szalai Júlia, Szelényi Iván, Dr. Szatmári Marianna, Szügyi Jerne, Szüts Miklós, Törzsök Erika, Ungvári Tamás, Ungváry Rudolf, Vámos Tibor, Váradi Júlia, Varga Gyula, Várhegyi Éva, Vásárhelyi Júlia, Vásárhelyi Mária, Vekerdy Tamás, Vértes András, Vitányi Iván, Vojnich Erzsébet, Volosin Hédi
Öreg
2011. április 15. 17:32
természetesen nem szerbeket, hanem hivatalos szerveket akartam irni!
Öreg
2011. április 15. 17:28
bucó ! Nagyon ízléstelen, amit mondasz ! Magam is azt állítom, hogy a jobbik rájátszik az eseményekre, de azért elvárható lenne, hogy ha a cigányok áldozatáról van szó, a hivatalos szerbek képviseltessék magukat. De a kettős mércével mérő jogvédő szervezeteknek- ha kicsit is hitelesnek akarnak látszani- ott lett volna a helyük. Szegény nénit nem jól felkészült fegyveresek ölték meg, hanem az a primitív módon élő és gondolkozó réteg, amelyet a jogvédők elvtelen támogatása a törvények fölé emelt. Akik felemelik - sokszor indokoltan- a szavukat az említett réteg sorsának javítása érdekében, azoknak ilyenkor is kellene legyen szava. Mert a néni haláláért nem a MENETELŐ FEKETERUHÁSOK felelősek, hanem azok, akik bárkit- akár a méltatlan sorsuk miatt is- sokszor a törvények alól is mentesítenek! Márpedig a ha,lál akkor is galál és a bűn akkor is bűn, ha méltatlan sorsú ember követi el. Ráadásul ez m ár nem az első eset ott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!