Nyilvánosak a tárca ez évi szerződései

2011. augusztus 14. 12:58

A kormányzati honlapon közzétett adatok szerint a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 480 millió forintot költött marketingkommunikációs stratégiára, 272 millió forintot az EU-elnökség lakossági kommunikációjára, és több mint 10 millióért rendelt szobrokat.

2011. augusztus 14. 12:58

A kormányzati portálon tette közzé a tárca az általa idén eddig kötött szerződések adatait. A legnagyobb, 480 millió forint keretösszegű megbízást a Bell and Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kapta többek között marketingkommunikációs stratégia tervezésére és üzenetek megfogalmazására. 272 millió forint értékű keretszerződést kötött az I.M.G. Inter Media Group Kft.-vel, hogy az a magyar EU-elnökség „lakossági ernyőkommunikációjához” kapcsolódó feladatokat végezzen.

Több mint 10 millióért rendelt a tárca tizenöt Deák Ferenc, tizenöt Batthyány Lajos szobrot, valamint harminc, Moór Gyula jogfilozófust ábrázoló szobrot. A budapesti Reagan-szobor júniusi avatásával kapcsolatos rendezvényszervezési feladatok ellátására 7,2 millió forintot kapott a Hungarofest Nonprofit Kft.

Andy Vajna, a filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos munkáját a Loványi és Nagy Ügyvédi Iroda 9 millió forintért segítette. A Kancellár.hu Informatikai Tanácsadó Zrt. 7,8 millió forintért vizsgálta információbiztonsági szempontból a kormany.hu portált. A cég további 7,9 milliót kapott a Magyar Közlöny, és két másik hivatalos értesítő elektronikus kiadási folyamatának felügyeletéért.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!