Novák-Orbán csörte a Parlamentben

2011. szeptember 26. 19:33

A jobbikos politikus a Wikileaks-táviratokban foglaltakról kérdezte a miniszterelnököt.

2011. szeptember 26. 19:33

„Miért hazudott nekünk? Miért lépett Gyurcsány nyomába?” címmel tett fel azonnali kérdést Novák Előd a miniszterelnöknek arra vonatkozóan, hogy a Wikileaks-táviratok szerint Orbán Viktor azt mondta diplomatáknak, hogy ne figyeljenek arra, amit a megválasztásáért a kampányban mond.

Orbán Viktor válaszában úgy fogalmazott, hogy „ez az amerikai szórakoztatóipar legújabb produkciójához kapcsolódik, a parlamentben ezzel nem foglalkozunk”. Hozzátette: „komoly pártok és képviselők nem foglalkoznak pletkyafészek-információkkal”. Arról beszélt, hogy magyar családok milliói aggódnak a munkahelyükért, azért, hogy mi lesz a számláikkal és a gyerekeik ebédjével. Válaszát azzal zárta, hogy „sem most, sem a jövőben nem ülök fel a provokációjának, és a kormány nem lesz partner az ön pletyka-politikájában”.

Novák Előd viszonválaszában azt mondta, hogy Orbán „a mellébeszélést meghagyhatta volna az évértékelőjére, ott ezt már megszokhattuk”. Novák szerint tiszta bocsánatkérésre lenne szükség. Orbán erre úgy reagált: „a tett az első, a szó a második, a szemednek higgy, tapasztalat alapján ítélj, tények alapján dönts”. A kormányfő szerint az embert a tettei, a munkája, a végigdolgozott élete minősíti. Orbán úgy fogalmazott: „értem, hogy ezt nem érti, ön a szájával keresi a kenyerét, mi a kezünkkel, ön beszél, mi dolgozunk; ön lázít, mi békítünk; ön követel, mi cselekszünk. Azt kívánom, hogy ez a munkamegosztás sokáig megmaradjon.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. szeptember 27. 19:17
Nem csörte volt. Kérdeztek valamit a focistától-az meg az alcsúti kocsmában megszokott tapló stílusban válaszolt.
Hőhe
2011. szeptember 27. 15:05
Jó nézni ezt a sok "kun phú"s hazánkphiát.
várúr
2011. szeptember 27. 14:57
Úgy látszik, ez a Novák gyerek eddig kevés pofont kapott. Sikerült megráznia az újabb pofonfát. Pedig Viktor nem tagja a betyárseregnek. Kis nyüzüge szájtépő Novák inkább Hunóra nevű leánykáját kérdezgesse. Nem azért kapja a fizetését, hogy Wikileaks pletykatáviratokból idézgessen. Pár napos ballib hisztire rácuppanás nem ér ennyit. A nagy semmin "felháborodott" kommentek pláne nem.
tevevanegypupu
2011. szeptember 27. 13:42
Mindenesetre jo nagy hulye volt kedves Viktor, hogy ilyeneket mondott a koveteknek. ezen nincs mit szepiteni, magyarazni ez teny. Es ha elfogadjuk azt amit Gyurcsanyrol mondott a titkos jelentes, akkor el kell fogadnunk azt is amit magarol irtak. legkozelebb majd elobb gondolkodik aztan beszel..ez egyebkent vonatkozhatna egyeb cselekedetekre is, tul hamar es tul sokat, rosszul kommunikalnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!