Megütötték Kerék-Bárczyt

2011. október 05. 21:12

Rákérdezett a nevére, majd arcon ütötte a volt politikust egy férfi szerda este a 61-es villamoson.

2011. október 05. 21:12

Szerda este hét óra után megütötték a 61-es villamoson Kerék-Bárczy Szabolcsot. Az esetről a politikus-publicista a NOL-nak elmondta: éppen hazafelé tartott, amikor egy idő után érzékelte, hogy egy férfi figyeli őt. A Csörsz utcai megállónál az illető aztán megkérdezte tőle, hogy ő-e a Kerék-Bárczy Szabolcs. A volt MDF-es politikus igen válaszára aztán a férfi megütötte, majd leugrott a villamosról, mielőtt bezáródtak az ajtók.

Kerék-Bárczynak nem tört el semmije, szájvérzéssel megúszta az incidenst, amiről egyébként az oldalnak azt mondta, hogy meg lenne lepődve, ha az spontán akció lett volna, bár nem akar találgatni.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtyi
2011. október 07. 01:54
"meg lenne lepődve, ha az spontán akció lett volna">Nem volt az. A bácsi már valószínűleg a Márvány utcától fontolgatta a tett elkövetésének végrehajtását, emiatt előre megfontoltan megtervezett végrehajtási akció cselekedetének bűnösségi terheltségében vonja majd felelősségre a tisztelt nagyérdemű.
hátakkor
2011. október 06. 14:34
Mondjuk elég tenyérbemászó figura az biztos..
drieno
2011. október 06. 12:18
engem meg gyíkká változtatott a lendvai ildikó de már elmúlt
drieno
2011. október 06. 12:16
mindenki olyan könnyen elhiszi, hogy ezt az idiótát tényleg megütötték... nem, mintha nem érdemelné meg, na de elképzelhető, hogy valaki, aki ismeri, és tényleg meg akarja agyalni, beéri egy pofonnal és aztán elmenekül? ugyan kérem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!