Részleges tűzszünet Esztergomban

2011. november 25. 15:29

A képviselő-testület megszavazta a közétkeztetés és a közvilágítás újraindítására szolgáló összeget.

2011. november 25. 15:29

Megszavazta az esztergomi képviselő-testület pénteken a közétkeztetés és a közvilágítás újraindítására szolgáló összeget, egyben utasította Tétényi Éva független polgármestert, hogy 14 óráig utalja át a pénzt. A fideszes többség elvetette azonban a polgármesternek a képviselő-testület feloszlatására tett indítványát.

A Fidesz képviselői az ülés vége után negyven perccel, rendőrök sorfala között tudták elhagyni a termet, mert a folyosón a feldühödött esztergomiak követelték a lemondásukat, közben ököllel ütötték a terem ajtóit. Az embereket rendőrök próbálták meg lecsillapítani. Az ülést megelőzően mintegy százötvenen tüntettek a városháza előtt.

Az önkormányzati tartozások miatt a közétkeztetést szerdán, a közvilágítást pedig csütörtökön függesztették fel a szolgáltatók.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Postás
2011. november 28. 19:29
Mit keresett a "csőcselék " a városházán ??? Tisztelt Fakutya ezredes ! Az a csőcselék a Polgármesteri Hivatal fent tartója, ők az Esztergomi Polgárok, Megyes és Katonáinak a főnökei. Én is ott voltam, azaz Én is a csőcselékhez tartoznék ? Az Én és a többi Polgár adójából van fent tartva az intézmény, de Önnek ez úgy látom, hogy nagyon magas. A Polgármesteri Hivatal közintézmény, oda bárki bemehet. Gondolom Maga egy Fidesz párti emberke lehet, ezért mer ilyeneket kiírni egy fórumra. Csőcselék. Meg vagyok döbbenve, hogy ilyet leírt valaki. Bele meri ezt mondani személyesen is a megsértettek szemébe ? vagy Ön is csak egy olyan marha bátor ember, mint a Fideszes képviselő társulat, akik kizárólag rendőrségi kísérettel mert, ill. tudott kijönni a Hivatalból ? Remélem egyszer személyesen is találkozunk majd, és akkor ismét elmondhatja ugyan ezt. Ön olyasmi Mint Kálmán Sándor ( Tudja, az a bólogató autós kutya Megyes mellett az üléseken ) nagyon nagy a hangja, szidalmaz mindenkit, helyesel ha Tamáska mond valamit, és igen nagy ívben leszarja a saját választóit. Akkor legyetek nagyfiúk, mikor fel kell vállalni a tettekért járó következményeket ! Ne bújjatok a karhatalom mögé, legyél Te magad bátor ! Vagy ez nem megy esetleg ...? És, hogy levadásszák őket ? Heh, a körülmények azt mutatják, hogy a csőcseléknek nevezett Esztergomi Polgárok fognak vadászni a Fideszes Képviselőkre. Egyenként, vagy egyszerre, mindegy, a közhangulat már nagyon feszült, Isten a tudója, meddig tűrnek még az emberek ! Postás.
Frenki3
2011. november 27. 12:17
"Kucu" fenyeget ........ "2011. november 27. vasárnap, 08:08 beküldte Kovács Géza Semmit nem tettem, szerveztem, ha ezt megtenném, nem biztos, hogy ennyire biztonságban lennétek! Azért azzal legyen mindenki tisztába, ez még csak a kezdet! Menniük kell a gazembereknek!" http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/Kovacs_Geza-fekszik.jpg http://kuruc.info/r/6/28479/ http://kuruc.info/r/33/27623/
Frenki3
2011. november 27. 11:48
Nem most kezdték................... "esztergomi Fidesz frakció tagjait életveszélyesen megfenyegető levél" http://hidlap.hu/static/fenyegetolevel110629.pdf
Fakutya ezredes
2011. november 27. 11:30
http://www.dailymotion.com/video/xmkr8t_elszabadult-a-pokol-2011-11-25_tv?start=127#from=embediframe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!