Ezentúl a tévén is jöhet a Facebook

2012. április 04. 09:17

Az interaktív televíziózás éve lesz 2012, ezért beolvasztja szolgáltatásába a javarészt mobilon népszerű fontosabb applikációkat a T-Home: az Interaktív Sat TV szolgáltatáson elérhetővé válik a Facebook és a Netpincér is.

2012. április 04. 09:17

Beolvasztja interaktív tévészolgáltatásába a javarészt mobilon népszerű fontosabb applikációkat a T-Home, mivel a cég szerint 2012 az interaktív televíziózás éve lesz. Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. elnök-vezérigazgatója egyúttal azt is bejelentette, hogy Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma meghaladta a 250 ezret.

Az interaktivitás egyre fontosabb szerepet játszik a vállalat ügyfeleinek életében, nyilván ebből következik, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a T-Home IPTV valamint az Interaktív Sat TV szolgáltatásai – mondta a vezérigazgató. Az ismert funkciók – a megállítható, visszatekerhető élő adás, az elektronikus műsorújság, a programozható műsorrögzítési lehetőség, a gyerekzár, a Képek és zenei alkalmazások – mellett mostantól az Interaktív Sat TV szolgáltatáson is elérhetővé válik a Facebook és a Netpincér alkalmazás, továbbá az IPTV szolgáltatáson a közösségi oldal alkalmazásának újabb változata.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!