RTL Klubos, TV2-s és Origós riporterek kapták az emlékdíjat

2012. május 23. 17:08

Serdült Szilvia, az RTL Klub Házon kívül című műsorának munkatársa, Dorogi Gabriella, a TV2 Napló című műsorának munkatársa, valamint Suri Szilvia, az Origo riportere vehette át idén a Hégető Honorka-díjat.

2012. május 23. 17:08

Hárman vehették át idén az RTL Klub fiatalon elhunyt riporteréről elnevezett Hégető Honorka-díjat – tájékoztatta az elismerést odaítélő alapítvány szerdán az MTI-t. A kilencedik alkalommal átadott díjat Serdült Szilvia, az RTL Klub Házon kívül című műsorának munkatársa kapta Egy kilakoltatás három napja című riportjáért. Megosztott díjat vehetett át kedden Dorogi Gabriella, a TV2 Napló című műsorának munkatársa, valamint Suri Szilvia, az Origo riportere. Dorogi Gabriella a Mindenki segít mindenkinek és a Mátraverebély című riportjáért, Suri Szilvia pedig a Roma kérdezőbiztos elutasítva és a Jászladány című videoriportjáért vehette át az elismerést.

A díjak odaítéléséről Németh Erzsébet szociálpszichológus, Baló György újságíró és Miklósi Gábor, az Index újságírója döntött.

A 2003-ban létrehozott díj az autóbalesetben elhunyt Hégető Honorka, az RTL Klub egykori munkatársának emlékét őrzi. A riporter elesettekről, hátrányos helyzetben lévőkről készített anyagaiért 1999-ben Tolerancia-díjat kapott.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!