Kifordul magából a köztévé sorozata

2012. augusztus 20. 10:02

A sorozatgyártásra nem jellemző módon két évad után vált profilt a köztévé Hacktion című sorozata: az új alcím mellett a a főszereplők és a helyszínek is lecserélődnek. A történetszál epizodikusra vált, bár hogy pontosan mikortól, azt egyelőre nem tudni.

2012. augusztus 20. 10:02

A harmadik évadra szinte műfajt vált a köztévé sorozata, a Hacktion, az eddig hosszú, összefüggő történetszál ugyanis epizódikusra vált, az egyes részek külön történeteket dolgoznak majd fel. Az Origo szerint emellett az is furcsaság, hogy jelenleg komolyabb reklámkampány folyik az új évad népszerűsítése kapcsán, mint az eredeti elinduláskor.

A produkció a névvel, az Újratöltve alcímmel is igyekszik jelezni, hogy megújul, és a történet helyszíne is megváltozik: már nem az Infrastruktúra Védelmi Osztag (IVO) lesz a központ, hanem a Kiemelt Ügyek Osztálya (KÜO), amely a leírás szerint „az informatikai csúcstechnológiát és a klasszikus nyomozási technikákat együtt alkalmazva deríti fel a bűneseteket”.

Az átlagos sorozatokra nem jellemző módon a főszereplőket is lecseréli az m1: Oroszlán Szonja és Szente Vajk eltűnnek, Hujber Ferenc pedig csak a harmadik szezon elején lesz látható. A Barátok köztből ismert Erdélyi Tímea, a Radnóti színház színésze, Klem Viktor, és a Jászai Mari-díjas Anger Zsolt humorosabb vonalat képviselhetnek majd.

Az indulás pontos dátuma még nem ismert, de talán praktikusabb lett volna akkor kitenni az óriásposztereket, ha már legalább ez az információ megvan – írta az Origo az eddig alacsony nézettséget produkáló Hacktionről.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!