Összefogott a Sanoma és a médiatanács

2012. október 27. 09:07

A Sanoma Digital Media Zrt. és a médiatanács megegyezésének köszönhetően a Magyar Média Mecenatúra pályázatain induló filmesek a STORY tévéken is bemutathatják elkészült alkotásaikat.

2012. október 27. 09:07

A Magyar Média Mecenatúra pályázatain induló filmesek a Sanoma csatornáin, a STORY tévéken is bemutathatják elkészült alkotásaikat – állapodott meg Borsány-Gyenes András, a Sanoma Digital Media Zrt. vezérigazgató-helyettese és Kollarik Tamás, a médiatanács filmtámogatásának megújításáért felelős koordinátor. A mediainfo.hu cikke szerint az együttműködés annak köszönhetően indult meg, hogy a 2012. október 18-án ötödik alkalommal összehívott filmszakmai konzultáción a televíziós és filmes szektor szereplői együtt vitatták meg a filmek támogatásának és bemutatásának kérdéseit.

A Médiatanács fontosnak tartja a médiaszolgáltatókkal való együttműködést, hiszen a Magyar Média Mecenatúra pályázatain támogatott alkotásokkal a közönség legnagyobb része a televíziókban találkozhat – olvasható a portálhoz eljuttatott közleményben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!