Ízléstelen kvíz miatt kért bocsánatot a TV2

2012. november 08. 10:50

A szerda reggeli Mokka című műsorában arra a kérdésre kereste a választ a TV2, hogy mi lehetett az indíték Szita Bence meggyilkolása mögött. Miután sokan nemtetszésüket fejezték ki, a csatorna közleményben kért elnézést.

2012. november 08. 10:50

A szerda reggeli Mokka című műsorában arra a kérdésre kereste a választ a TV2, hogy milyen indíték állhatott Szita Bence meggyilkolása mögött. A nap kérdésére féltékenység, pénz vagy bosszú volt az opcionális válasz, egy sms-sel játékkiállításra való belépőt, többel pedig wellness-hétvégét lehetett nyerni.

Az ízléstelen versennyel kapcsolatban az interneten több blog – így például a Kettős Mérce és a Napi Vízió –, valamint néhány hírportál is kifejezte nemtetszését. Ezekre a csatorna bocsánatkéréssel reagált: „A Mokka 2012. november 7-i adásának véleményszavazásával egy rendkívül súlyos témát érintettünk. Ezúton kérünk elnézést, hibát követettünk el, de természetesen nem állt szándékunkban semmilyen módon megsérteni Bence kegyeleti emlékét. A tartalmat eltávolítottuk felületünkről.”

A TV2 Hajdu Péter vezette Frizbi című műsorában alig egy nappal a gyilkosság után szerepeltette az áldozat hozzátartozóit. Erről többek között a Kisalföld közölt véleményt, de ennek kapcsán a csatorna nem nyilatkozott.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. február 02. 08:40
Nagyot csalódtam benned!Ez a magatartás megmagyarázható ugyan,de annyira EMBERTELEN,hogy vérlázító.Azért merészkedtem ilyen személyes hangnemben írni mert tiszteltem a kommentjeidet.
geraz51
2013. február 01. 18:12
A SZEXUÁLIS ÖRÖMÖKET PÉNZÉRT SZOLGÁLTATÓ ANYUKÁD!!!
Soma
2012. december 20. 17:54
A Magyar Rádióval mi a bajod?
narmer
2012. november 12. 18:08
Dehogy nincs, majd amikor a Való Világban meggyilkolják azt akit a közönség kiszavaz.! Emlékezz a szavamra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!