Mesterházy győzelemre készül Komárom-Esztergom megyében

2013. január 14. 19:03

Komárom-Esztergom megyében választási győzelemre készül az MSZP az országgyűlési és önkormányzati választásokon, mert a párt mérései szerint átvették a vezetést és megelőzték a Fideszt.

2013. január 14. 19:03

Az MSZP elnöke hétfőn Oroszlányban, a lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a Fideszt „lábbal lehet megverni”, amihez „sok személyes találkozó, sok-sok legyalogolt kilométer tartozik, valamint a közösségi média használata. (...) Nem lesz sohasem több pénzünk, mint Simicska Lajosnak, nem lesz több médiafelületünk, mint a jobboldali médiabirodalomnak” – tette hozzá Mesterházy Attila.

Az ellenzéki politikus elmondta, az elmúlt hónapokban Komárom-Esztergom megyéből több mint 300 aktivista jelezte csatlakozását a szocialistákhoz az interneten. Az MSZP februárban megyei fórumsorozatot tart, 20-30 kisebb településen ismertetik programjukat.

Mesterházy Attila közölte, az MSZP visszaállítaná a bányászoktól megvont nyugdíjjogosultságot, mert „a kormány ezen intézkedése semmilyen eredményt nem hozott, ellenben bizonytalan helyzetbe sodorta az érintetteket”. A politikus hangsúlyozta, a szocialisták más irányok mentén használnák fel a költségvetési forrásokat. Példaként említette, hogy információi szerint jelenleg „hárommilliárd forintot fordítanak Tatabányán egy üres bevásárlóközpont átalakítására, hogy oda a kormányhivatal be tudjon költözni”, az oktatás, az egészségügy, vagy az infrastruktúra fejlesztése helyett.

Lukács Zoltán, az MSZP megyei elnöke elmondta, a Fidesz Oroszlányban az terjeszti, hogy a szocialisták be akarják zárni a Vértesi Erőművet. Ezt a megyei elnök rágalomnak nevezte és bemutatta a Vértesi Erőmű működését biztosító, az MSZP kormány idejéből származó kormányhatározatot.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2013. január 15. 07:56
Belső használat...titkosítás nehogy kiderüljön, pedig ha ennyire jól állnak
1120
2013. január 15. 00:19
K-E. megye mindig is a Dunántúl szégyene volt... Elég csak visszanézni, hogy 1990 óta kik győztek itt...
GV0917
2013. január 14. 20:44
Tudod mikor győzhetz Orbánnal szemben? Ha nem z isten ostorának ,hanem Orbánnak a nevét viselnéd!Ne feledd,Viktor az Győző!Te pedig vesztes leszel!
kjkj945
2013. január 14. 20:14
Megvan az esti mese. De jön 2014!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!