Fidesz: A baloldal gettózás helyett inkább bocsánatot kérjen!

2013. március 27. 13:25

Kocsis Máté felszólította a baloldali politikusokat: ne nevezzék gettólakónak az Ócsára költöző embereket. Korábban Korózs Lajos szocialista politikus szocgettónak nevezte az ócsai lakóparkot.

2013. március 27. 13:25

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra szólítja fel a baloldali politikusokat, ne nevezzék gettólakóknak azokat az Ócsára költöző embereket, akiket éppen ők taszítottak a devizahitelek csapdájába. Kocsis Máté ezt arra reagálva mondta budapesti sajtótájékoztatóján, hogy Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja szerdán arról beszélt: megbukott az ócsai lakóparkberuházás, amikor kiderült, hogy alig húsz család költözhet be „a mindentől elzárt, megközelíthetetlen, szegregált környezetben” létesülő „szocgettóba”.

A baloldalnak ahelyett, hogy sértegeti és gettólakóknak nevezi az Ócsára beköltöző, nagyon nehéz helyzetben lévő családokat, nap mint nap elnézést kellene kérnie ezektől az emberektől – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Kocsis Máté úgy fogalmazott, a kormány „a devizahitelesek megsegítésének valamennyi hangszerén játszik”, és ha bővíteni kell ezeket az intézkedéseket, azt is megteszi. A bajba jutott hiteleseket megsegítő eddigi kormányzati intézkedések között említette az ócsai lakópark mellett a végtörlesztést, az árfolyamgátat, valamint az eszközkezelő által kínált programot.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgy
2013. március 27. 16:59
AZért nem ártana elismerni, hogy ami baromság, az baromság! Mért nem támogatják az üres lakások bérlését, ami azonnali segitség és a bérbeadóknak elkölthető jövedelem? Igy elkerülhető a gettósodás, Budpestre lehet beköltözni, ahol lehet munkát kapni, nem kell bejárni... Stb...
tóth mária
2013. március 27. 15:27
Az mszmp 100 év alatt mit épített, mindent elvett másoktól! Erre olyan büszkék?
toportyántiszteletes.2
2013. március 27. 14:57
Kocsis is csak arra példa,fogalmatlan hülyének áll a zászló a narancsmaffiában!Benzinkártyáért árulja Magyarországot ez a sok komcsifattyú!
kjkj945
2013. március 27. 14:38
Kor óz s a gezzólakó http://www.heol.hu/lapokkepek/fileok/2000/2093_vagyonos_kepviselo_2010_februar.pdf http://www.origo.hu/itthon/20030207korozs.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!