Sipos Imre az új köznevelési helyettes államtitkár

2013. április 16. 10:38

Hoffmann Rózsa szerint Sipos Imre személyében olyan tanügyi igazgatási és pedagógiai szakembert találtak a helyettes államtitkári posztra, aki a jövőben gond nélkül folytatja a megkezdett munkát.

2013. április 16. 10:38

Sipos Imre az új köznevelési helyettes államtitkár – jelentette be Hoffmann Rózsa kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. A köznevelési államtitkár felidézte: a korábbi helyettes államtitkár, Gloviczki Zoltán tavaly ősszel jelentette be távozási szándékát, és hétfői nappal megkapta felmentését. Hozzátette: Sipos Imre személyében olyan tanügyi igazgatási és pedagógiai szakembert találtak a helyettes államtitkári posztra, aki a jövőben gond nélkül folytatja a megkezdett munkát.

A Székesfehérvárról érkező új helyettes államtitkár kiemelte: 24 évet töltött a pedagógusi pályán, az elmúlt 15 évben intézményvezetőként, majd tankerületi vezetőként tevékenykedett. Terveiről szólva többi között azt hangsúlyozta: "mindannyiunk felelőssége" a pedagógustársadalom erkölcsi megbecsülésének megerősítése.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!