Támogatja az Erzsébet-program fenntartását a Munkástanácsok Országos Szövetsége

2013. június 20. 21:37

Fontosnak tartja és támogatja az Erzsébet-program fenntartását a Munkástanácsok Országos Szövetsége.

2013. június 20. 21:37

A szervezet az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében hangsúlyozza: sajnálattal értesültek arról, hogy az Európai Bizottság döntésének következményeként újabb szakaszba lépett mind az Erzsébet-utalvány, mind a SZÉP-kártya ellen folytatott kötelezettségszegési eljárás. „Bízunk abban, hogy a Bizottság számunkra elfogadhatatlan indokait és az Erzsébet-program melletti érveinket az Európai Bíróság megfelelően mérlegeli, és majdani döntésével nem fosztja meg azokat a nehéz helyzetben lévő magyar embereket, azt a több tízezer gyermeket a pihenési lehetőségtől, akik számára az egyetlen feltöltődést és kikapcsolódást az Erzsébet-program jelenti” – fogalmaznak a közleményben.

Az érdekképviselet kiemelt figyelemmel kíséri az Erzsébet-program megvalósulását, amely az elmúlt két évben több mint 260 ezer szociálisan rászorulónak adott lehetőséget a kedvezményes üdülésre és pihenésre. A szervezet álláspontja szerint mindenki, aki a program pénzügyi alapját biztosító Erzsébet-utalványt választotta, szolidáris volt és hozzájárult annak sikeres megvalósításához – áll a közleményben.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bohocugyi allamtitkar
2013. június 21. 08:45
kartyan megvett szag(sic)szervezetek...
üvegcápa
2013. június 21. 00:01
És hol marad Gaskó? Hali István!!!! Pénzt kaptál Palkoviccsal együtt! Igyekezzél már megszolgálni a lóvét mert a végén még bajod lesz belőle.
=nessuno=
2013. június 20. 23:57
Ne vicceljünk, hogy ki miért választotta az Erzsébet-utalványt...Mert versenyellenesen ez adózik a legkevesebbet. Tudni lehetett kezdettől, hogy jogellenes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!