Fidesz: Védje meg a kormány az Erzsébet-programot!

2013. augusztus 07. 12:32

A Fidesz kiáll az Erzsébet-program mellett és kéri a kormánytól, hogy védje meg a programot az Európai Bizottság által Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárás során - közölte szerdai zánkai sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője.

2013. augusztus 07. 12:32

Zsigó Róbert ismertetése szerint több tízezer rászoruló felnőtt és gyerek nyaralhat idén is az Erzsébet-program segítségével, mert a Gyurcsány-Bajnai korszakkal szemben a multik extraprofitja helyett jó helyre kerül az Erzsébet-utalványokból befolyó bevétel. A kormány bebizonyította, hogy úgy tud segíteni a családokon, hogy másoktól nem vesz el, csak a multiktól az extraprofitot – fogalmazott.

A szóvivő szerint az Európai Bizottságnak a magyar gyakorlat nem tetszik, ezért kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz kiáll a program mellett és kéri a kormánytól, hogy védje meg azt az eljárás során.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
James
2013. augusztus 07. 19:07
Fidesz: Védje meg a kormány az Erzsébet-programot! ------------------------- Meg a felcsúti pógármájszter 800 millás osztalékát. Mert, ha netalán megvédené neki a kormány, akkkor biztos nem marad neki semmije.
liberálzöld.
2013. augusztus 07. 13:39
Bammeg! Hát szóljanak maguknak!
közpénzes
2013. augusztus 07. 12:56
Na bazmeg, már mnegint megvédenek valamit. Na azoknak is végük.
becike4
2013. augusztus 07. 12:48
Védje meg a kormány.AkkorBözsinek fújt a bőrgyár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!