Nyomoz az NNI a Tiborcz Lovas Klub melletti fakivágás ügyében

2013. szeptember 30. 10:22

A Csabdi Tükröspuszta Tiborcz Lovas Klub mellett történt, engedély nélküli fakivágás ügyében nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda – írja a NOL.

2013. szeptember 30. 10:22

A Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálódik a Csabdi Tükröspuszta Tiborcz Lovas Klub mellett történt, engedély nélküli fakivágás ügyében – írja a Népszabadság Online. Míg korábban a Bicskei Rendőrkapitányság, illetve a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezette az eljárást a fakivágás ügyében, addig most az ügy átkerült az ORFK NNI kiemelt ügyek osztályára.

Az ügyben természetkárosítás és vagyon elleni bűncselekmény miatt folyik az eljárás a Natura 2000 európai természetvédelmi oltalom alatti területen. Természetkárosítás miatt Lengyel Szilvia LMP-s képviselő tett feljelentést, lopás miatt pedig a terület tulajdonosai.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. szeptember 30. 12:30
ORFk NNI: nem történt bűncslekmény és ha mégis, akkor a Tiborczék közreműködése nem bizonyítható. Ennyi a lényeg, a többit meg fogalmazza hozzá Gizike, miután behozott egy kávét. Köszönöm! :)))
vidorka
2013. szeptember 30. 11:40
A pitiáner kurva anyjukat! Milliárdos létükre lopásban ráadásul kétkezi lopásban részt venni? Ezek a saját szarukat is megennék ,ha hasznuk van belőle?
Secnir
2013. szeptember 30. 11:34
ki csinálta? orbán veje? szerintem már az ítélet is megvan: Polgári Kiskereszt kitüntetés október 23-a alkalmából.
tatka46
2013. szeptember 30. 10:43
Nyomozó iroda , telefon: nem volt ? Nem volt a válasz, ennyi.Még a kérdésé is kirúgják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!