Gyurcsány: Orbán lehatározottabb ellenfelei vagyunk

2013. szeptember 19. 11:09

Az orbáni önkénnyel szemben csak szenvedéllyel lehet politizálni – mondta Gyurcsány Ferenc.

2013. szeptember 19. 11:09

Gyurcsány Ferenc elmondta: jóban van Bajnaival és Mesterházyval, és ha valamivel nem ért egyet, felhívja őket. A volt miniszterelnök szerint a fő kérdés, hogy el tudja-e küldeni a baloldal Orbán Viktort, de közben az ellenzék politikusainak egymásra is figyelnie kell. A DK elnöke szerint van még szenvedélyt keltő politikus a baloldalon, például Vadai Ágnes, Hiller István vagy Szanyi Tibor; Bajnait és Mesterházyt viszont „halk szavúbbnak”, de remek politikusoknak tartja.

A volt kormányfő szerint a DK Orbán leghatározottabb ellenfele a mai ellenzékben, még ha számszerűen nem is a legnagyobb. A 2006-os eseményekről szólva azt mondta: „a köztársaság rendőrsége megpróbálta megóvni a rendet”, és a randalírozók mellett volt „egy pár békés tüntető is, aki belekeveredett az oszlatásba”.

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. szeptember 21. 22:23
Te nem szenvedélyes vagy hülye gyerek , hanem dilis . Te csak hiszed magadról , hogy valaki vagy ,de csak egy nárcisztikus, személyiségzavaros beteg ember vagy . A másik dolog pedig , hogy hazudsz ! Egyszer átverted a tudatlan, buta, fogatlan választóidat , de másodszor nem fog menni , mert még a leghülyébb is rájött , hogy átbasztad ! Még csak sajnálatra méltó sem vagy , pedig a betegeket általában szánják .
ProfWilliam
2013. szeptember 20. 08:57
Annyira határozottak és szervezettek, hogy már hónapok óta nem bírnak semmiben megegyezni, pedig már lassan valami programot is villantnai kellene.
MacElek
2013. szeptember 20. 08:27
Szenvedély kell ide, Feri. Olyan szenvedély, amilyen szenvedéllyel leköpnek az utcán.
MacElek
2013. szeptember 20. 08:17
A nemzet bohóca. Aki a kemény 1%-kával Orbán és pártjának legnagyobb kihívója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!