Birkákkal Rogán, libákkal Bajnai ellen

2013. november 16. 19:15

Tíz bárány és három kecske az egyik, három liba a másik oldalon. Állatos demonstrációk a belvárosi Erzsébet téren az Együtt-PM és a Fidesz jóvoltából.

2013. november 16. 19:15

Az Együtt-PM szombaton pótolta a korábban az esős időjárás miatt elmaradt birkás megmozdulását Budapesten – derül ki az Index videóbeszámolójából. Bajnai Gordon pártja a Felcsútról hozott tíz báránnyal és három kecskével az ellen tiltakozott az Erzsébet téren, hogy a Rogán Antal vezette Belváros a Nemzeti Tanyafejlesztési Program keretében jelentős támogatást kapott a Hold utcai vásárcsarnok felújítására. 

Simándi Szelim és Barabás Richárd szerint az a gond, hogy „a Fidesz birkának nézi a népet és rablótanyának az országot”. A tiltakozók „Itt hamarosan rablótanya nyílik!” feliratot feszítettek ki az önkormányzat épülete előtt. Az Együtt-PM akciója alatt a Fidesz aktivistái három libával és „Bajnai libákban utazik, ugye?” molinóval ellentüntettek.

Puskás András, a kerület fideszes alpolgármestere a demonstrációt követő sajtótájékoztatóján azt mondta, Bajnai Gordon rombolni küldte Juhász Pétert, az Együtt-PM 2014-es belvárosi képviselőjelöltjét a kerületbe. Elmondása szerint az V. kerületi önkormányzat nem tanyafejlesztési forrásra pályázott, hanem a tanyasi termékek piacra jutását segítő pályázaton nyert el 226 millió forintot, amiből 40 termelőnek teremtenek lehetőséget, hogy megjelenjen a Belvárosban.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. november 17. 18:24
A magyarvizslás Tóni pofátlansága legendás,vérfideszes káder!
6qwasyx
2013. november 17. 17:39
csa-ha-ha-hak aha fihi-dehe-hehesz, beeeeeee....
kukagyerek
2013. november 17. 09:07
Azt bírom a bal és jobboldali bolsikban, hogy amikor marakodnak, minden mocskukat egymásra dobálják. Megvannak veszve a hatalomért. Ilyenkor teljesen megfeledkeznek a közös gyökerekről. Meg arról, hogy a gazdijuk is egy és ugyan az.
tatka46
2013. november 17. 08:19
De sok ráérő ember van, mint a gyerekek.A csarnoknak van bevétele nem is kevés, miért nem abból fejlesztenek, vagy az a gülü szemű Rogán ezt is a választások miatt csinálja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!