Gaskó: Kónya egy politikai szélhámos

2013. november 22. 08:08

A Liga Szakszervezetek elnöke nem akart Kónya Péterrel egy asztalhoz ülni.

2013. november 22. 08:08

Gaskó István az ATV Egyenes Beszéd műsorában nem volt hajlandó leülni Kónya Péterrel vitázni. Szerinte Kónya Péter egy politikai szélhámos, és az embernek meg kell válogatnia kivel ül le egy asztalhoz: szerinte azzal, aki hat perc alatt annyi valótlan dolgot képes állítani, mint Kónya, nem érdemes.

A pályázati pénzek elosztásáról elmondta, hogy szerinte a szakszervezetek nem politikai alapon kapnak pénzt. Úgy véli azért kapta az általa vezetett Liga a legtöbb pénzt, mert övék volt a legjobb pályázat. Gaskó szerint nem probléma, ha valaki Orbán Viktorhoz járna egyeztetni bizonyos ügyekkel kapcsolatban. Hozzátette: annak idején együtt kocsmázott Gyurcsány Ferenccel, Orbán Viktorhoz pedig nem jár egyeztetni, de miért ne járhatna?

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. november 22. 18:39
Kónya? Na ilyenekkel köt szövetséget Bajnai. Eredmény? Látjuk!
Messire
2013. november 22. 18:16
Sőt: szovjet mintájú politikai szélhámos.
mákos lecsó
2013. november 22. 17:30
Érdekes hogy amióta a fityisz kormányoz, milyen jól megy Gaskóéknál. Még a kerítés is kolbászból lehet, mert nem hogy gördülő sztrájk, de még csak egy fölhördülés sincsen. Mindenki jól keres, boldog, és eélgedett?
mákos lecsó
2013. november 22. 17:26
Gaskó egy kicsit nyugatabbra nemhogy szakszervezeti vezető nem lehetne, de be se léphetne egy szakszervezetbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!