Az Együtt-PM Áderrel akadályoztatná meg Sneider alelnökségét

2014. május 09. 13:17

Az Együtt-PM egyetért azzal, hogy Áder János elítélte a Pásztor István elleni támadást, viszont azt kérik a köztársasági elnöktől, hogy Sneider Tamás, „aki korábban egy embert a származása miatt bántalmazott”, ne lehessen az Országgyűlés alelnöke.

2014. május 09. 13:17

Az Együtt-PM Áder János köztársasági elnök közbenjárását kéri annak érdekében, hogy a jobbikos Sneider Tamás, „aki korábban egy embert a származása miatt bántalmazott”, ne lehessen az Országgyűlés alelnöke. Az ellenzéki pártszövetség ezt pénteken közölte az MTI-vel.

Tudatták: egyetértenek azzal, hogy a legfőbb közjogi méltóság elítélte Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke megtámadását. Megengedhetetlennek tartják – írták –, hogy a véleményszabadság jegyében sértegessenek és leköpjenek egy másik embert, főképpen egy olyat, aki évek óta a határon túli magyarok képviseletének szenteli az életét.

Sneider Tamást az Országgyűlés keddi, alakuló ülésén választották a parlament alelnökévé a képviselők.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. május 09. 18:05
A, ja! "ŰÁderrel akadályoztatná meg" ! Oszt ugrálókötelet nem akarnak venni a Köztársasági Elnöknek, hogy ne kelljen ilyen sűrűn fáradniuk az üzenetekkel?
bsandor
2014. május 09. 17:58
leragadtak egy kiskrapek szintjére....,,anyu ha nem kapok nyalókát akkor diktatúra van,,...jellemző a teljes balhibbant oldalra
bsandor
2014. május 09. 17:55
ez a karácsonyfa- jávorszarvas duó totál bekattantak
tóth mária
2014. május 09. 16:58
kettős mérce a javából! az egyik ok, a másik nem? bajnait is mihamarabb eltakarítani, mert nagyon "gyenge" dolgai vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!