Lemondott Molnár Zsolt

2014. május 15. 20:14

Az ATV Egyenes beszéd műsorában jelentette be az MSZP budapesti elnöke, hogy lemondott a szocialista pártban betöltött fővárosi tisztségeiről. Elmondása szerint az elmúlt napok eseményei miatt hozta meg ezt a döntést.

2014. május 15. 20:14

Annyi támadás érte az elmúlt napokban, hogy rájött, a személye nem lehet alkalmas arra, hogy széleskörű ellenzéki összefogást hozzanak létre Budapesten a Fidesz leváltására — így indokolta Molnár Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy miért mond le.

Molnár a nemtelen támadások közé sorolja az MSZP korábbi választási gurujának, Ron Werbernek a minapi nyilatkozatát is, de azt mondta, hogy nem kívánja semmilyen módon minősíteni Ron Werbert. A szkinhed-múltra vonatkozó vádakról szólva Molnár Zsolt elmondta, teljesen biztos benne, hogy kétséget kizáróan ki fog derülni róla, hogy nem volt sem szkinhed, sem más bandának nem volt tagja. A Rogán Antallal való kapcsolatáról szóló hírekre reagálva elmondta, négyszemközt sosem beszélt a Fidesz frakcióvezetőjével.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vlagyimir Iljics
2014. május 17. 02:00
Sajnos az hogy lemondott, alátámasztja a gyanút ellene. Ha nem lenne vaj a füle mögött, esze ágában nem lett volna lemondani, pláne ebben a következmények nélküli idióta csicskaországban...
S0ma
2014. május 16. 10:23
"Annyi támadás érte az elmúlt napokban, hogy rájött, a személye nem lehet alkalmas arra, hogy széleskörű ellenzéki összefogást hozzanak létre Budapesten a Fidesz leváltására — így indokolta Molnár Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy miért mond le." --- Röhej! Nem zsarolható ember nem tesz ilyet.
kispufi
2014. május 16. 10:16
szerintem a jobbiknál örülni fognak neki, mint minden elvtársi hátterű lelkitársnak.
red label
2014. május 16. 09:22
...és akkor mi van......?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!