Navracsics: Az Erzsébet-programot is meg kell védeni

2014. május 23. 10:55

A miniszter arra kérte a fideszes EP-képviselőket, hogy védjék meg az Erzsébet-programot. Pelczné Gáll Ildikó pedig arról beszélt: Brüsszel megint a multik érdekeit védi.

2014. május 23. 10:55

Az Erzsébet-program megvédését kérte a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőitől Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Budapesten. A tárca vezetője Pelczné Gáll Ildikóval, a Fidesz-KDNP EP-listavezetőjével tartott közös sajtótájékoztatóján azt mondta: azok az üzleti körök, amelyek sérültek a magánhaszon közhaszonná alakítása során, támadást intéztek a kezdeményezés ellen Brüsszelben. „Mi szilárdan hisszük, hogy igazunk van” – fogalmazott Navracsics Tibor, aki idézte a programról szóló jogszabályt is, amely rögzíti: a program Magyarországon nem piaci, hanem az állam által támogatott jóléti tevékenység.

Pelczné Gáll Ildikó azt mondta: elfogadhatatlan az Európai Bizottságnak az utalvánnyal kapcsolatos álláspontja, a bizottság megint abba a hibába esett, hogy a multik érdekét kezdte védeni.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. május 23. 15:57
V.iktor, gyakorló ügynök 'meg(ki)védte' az 1 millió dolláros beruházást is Tiszavasváriban. http://alfahir.hu/orban_viktor_meghallgatasat_inditvanyozza_a_jobbik
liberálzöld.
2014. május 23. 13:59
És mi abban a meghökkentő, hogy a ZEJU a multik érdekeit védi, amikor a Zorbán meg stratégiai együttműködési szerződést köt a multikkal? Úgy vélem a ZEJU-nak az lehet a baja, hogy a ZERZSÉBET utalványt csak a haverok érdekeltségi köreibe tartozó helyeken lehet elkölteni.
gfischer
2014. május 23. 12:41
Pálinka,Erzsébet-utalvány, méz után már csak a madzagot kéne megvédeni. Vagy mégse?
csuka
2014. május 23. 11:56
Navracsicska - V.iktor-ügynök Sancho Panzája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!