Videón a skinheadekkel skandáló Molnár Zsolt

2014. május 07. 12:29

Az MSZP-s politikus 1992. október 23-án, Göncz Árpád kifütyülését követően a Szabadság téren, az MTV székháza előtt kiabált.

2014. május 07. 12:29

A Hír TV által közölt archív felvételen látszik, hogy 1992. október 23-án az akkor 18 éves, kapucnis Molnár Zsolt a Szabadság téren együtt skandált a tömeggel, amelynek egy részét skinheadek alkották. Többek közt azt kiabálták, hogy „hazudtatok eleget” és „szabad magyar tévét”. Az emberek a Kossuth térről vonultak át a Magyar Televízió akkori székháza elé, ahol Göncz Árpád köztársasági elnök nem tartotta meg beszédét a füttykoncert miatt.

Molnár azt állítja, sosem volt skinhead, ezt illusztrálva egy korabeli fotót is mutatott magáról és jelezte: mindenkit beperel, aki azt állítja róla, hogy skinhead volt. A Jobbik szerint visszanyalt a fagyi.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csenge
2014. május 08. 11:17
Gönczöt nem a szkinhedek fütyülték ki, hanem egykori harcostársai, mert elárulta őket. Akinek felfrissítésre szorul az emlékezete, annak hadd idézzem fel a verejtékben fürdő Bánó kínos magyarázkodását a muszterekről.
Rockpapa
2014. május 08. 10:06
Legrosszab fajta.Beállt a gyöztes mellé.Úgy döntött hogy politikus lesz,megkereste a legjobb ajánlatot,és beállt dolgozni a céghez.Ideológia?Világnézet???leszarja .Csak a pénz,és a karrier.
USsange
2014. május 08. 06:59
"Molnár azt állítja, sosem volt skinhead, ezt illusztrálva egy korabeli fotót is mutatott magáról és jelezte: mindenkit beperel, aki azt állítja róla, hogy skinhead volt. A Jobbik szerint visszanyalt a fagyi." Meg ismét összenőtt a széljobb a ballibekkel. Eléggé visszanyalós ez a fagyi... :)))
6qwasyx
2014. május 07. 20:50
"Térdre, imához csuhások!" Ordították a csuhás fideszesek 20 éve. Lógni fognak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!